Č. Juršėnas: „Kai politikai peržengs ambicijas, daugiau dirbs“

Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) paminėdama savo 25 metų atkūrimo datą surengė konferenciją „Lietuva XXI-jame amžiuje: iššūkiai ir perspektyvos“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-30 10:45, atnaujinta 2018-01-20 07:43

Šioje konferencijoje pasisakęs politikos veteranas Česlovas Juršėnas negailėjo kritikos ir patarimų kolegoms. „Kaip žmogus, kuris buvo ir opozicijoje ir valdžioje, žinau, kas yra reali politika. Tai galimybių menas, o mes turim daug politikų, ideologų, kurių vizijos tiesiog nuostabios. Nors ir nepakartojamos, bet jas reikia įgyvendinti, o kaip tai daryti, kai esi su kuo nors koalicijoje, o juk mūsų partija visuomet buvo su kuo nors koalicijoje“, – sakė Č. Jursėnas.

Politikas pridūrė, jog labai svarbu, kad jaunoji karta, kuri stos prie valstybės vairo suvoktų, jog reikia ne tik mokėti priimti kritiką ir suprasti, kad pati socialdemokratija laikui bėgant keičiasi.

„Mūsų partija yra pati didžiausia, bet ne vienintelė tarp valdančiųjų. Turime tai turėti galvoje. Kai dirbama komandoje, visada yra ir skirtingų interesų. Labai svarbu mokėti peržengti per savo ambicijas“, – kalbėjo politikas prisimindamas kai kuriuos LSDP istorinius momentus ir pridūrė: „Kai išmoksime peržengti per savo ambicijas, ne tik sėkmingiau įgyvendinsime savo tikslus, bet ir daugiau nudirbsime Lietuvai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją