Studentus sportuoti privertė chuliganiškas kolegų elgesys

Šiomis dienomis Vilniaus universiteto studentai, gyvenantys 16-os aukštų bendrabutyje, esančiame Saulėtekio alėjoje 4, yra priversti kasdien reguliariai mankštintis. Sportas išpopuliarėjo todėl, kad neveikia abu bendrabutyje esantys liftai.

Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Vainalavičiūtė

Dec 3, 2014, 3:15 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 1:41 AM

Nors bendrabučio gyventojai piktinasi situacija ir sako, kad bendrabučio administracija tyčia vilkina remontą ir savotiškai baudžia studentus, versdama juos laipioti laiptais, bendrabučio administratorius sako, jog už tokią mankštą studentai turi būti dėkingi ne kam kitam, o savo kolegoms ar jų svečiams.

„Liftus sugadino ne kas kitas, o patys studentai ar jų svečiai, nes patekimas į patalpas yra griežtai kontroliuojamas. Šiuo metu laukiame detalių ir pirmadienį liftai jau turėtų veikti. Piktavaliai išlupo mikroschemas ir sugadino iškvietimo mygtukus“, – sakė bendrabučio administratorius Linas Betingis. Naujieji liftai bendrabutyje įrengti pavasarį.

L.Betingio teigimu, vargu ar pavyks nustatyti, kas nuniokojo liftus, bet ateityje juose planuojama sumontuoti filmavimo kameras, kurios turėtų tapti rimta chuliganų auklėjimo priemone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.