Kauno Rotušės aikštėje įsikūrė Kalėdinis stebuklų miestelis

Į šventę atskubėję vaikai ir jų tėvai džiaugėsi, kad juos sutiko šventiniu traukinuku atvažiavęs Kalėdų Senelis su pasakų fėja, įvairūs dangaus personažai.

Kauno centre jau laukiama Kalėdų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kauno centre jau laukiama Kalėdų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 6, 2014, 1:23 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:50 PM

Į šventę atskubėję vaikai ir jų tėvai džiaugėsi, kad juos sutiko šventiniu traukinuku atvažiavęs Kalėdų Senelis su pasakų fėja, įvairūs dangaus personažai.

Susirinkusiųjų laukė daugybė linksmybių, viktorinų, žaidimų, saldžių dovanų.

Kalėdiniame stebuklų miestelyje įsikūrė 12 namelių – 9 iš jų skirti prekybininkams, o 3 yra edukaciniai – „Kalėdinės dirbtuvėlės“, „Pasakų namelis“ ir „Mažasis planetariumas“.

„Kalėdos visada buvo ir yra ypatinga šventė. Tai laikas šeimai, draugams, gerumui, laikas pasidžiaugti nuoširdžiu bendravimu bei tikromis vertybėmis.

Norime pasiūlyti visiems atviras nemokamas pramogas šiltuose kalėdiniuose nameliuose, kur galima pakeliauti po kosmoso platybes, pasiklausyti gyvai sekamų pasakų, pasigaminti kalėdinę dovaną“, – tvirtino Kalėdinio stebuklų miestelio organizatorius Danas Viluckas.

Edukaciniai nameliai yra atviri visiems, juose organizuojamos pramogos nemokamos.

„Kalėdinėse dirbtuvėlėse“ iš įvairiausių medžiagų galima pasigaminti kalėdinių rankdarbių – tamsoje šviečiančių papuošalų, žaislų, mažų planetų ir žvaigždžių.

„Pasakų namelyje“ skamba senelės pasakos apie dangų, angelus ir žvaigždes, vyks senosios gerosios animacijos filmų seansai, vyks konkursai.

Naujajame miestelio namelyje „Mažasis planetariumas“ visi gali pakeliauti po kosmoso platybes ir susipažinti su planetomis, žvaigždėmis bei žvaigždynais.

Namelio mokytojai lankytojus įtrauks į interaktyvius edukacinius žaidimus – „Pažink savo žvaigždyną“, „Saulės sistemos planetos“ bei „Užmesk Saturnui žiedą“.

Kalėdiniame stebuklų miestelyje taip pat veikia kalėdinis „DADU“ paštas, kur kiekvienas gali parašyti sveikinimą artimiausiam bičiuliui, o šis bus išsiųstas net ir į tolimiausią pasaulio kraštą. Paštas veiks penktadieniais – sekmadieniais po pietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.