R. Juknevičienės pašiepiantis įrašas internete sukėlė audrą

Flirtuoti su rinkėjais socialiniuose tinkluose įjunkusi parlamentarė Rasa Juknevičienė, atrodo, perlenkė lazdą.

Ši politikės įkelta nuotrauka ir prierašas sukėlė tikrą audrą.<br>R.Juknevičienės nuotr.
Ši politikės įkelta nuotrauka ir prierašas sukėlė tikrą audrą.<br>R.Juknevičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Dec 10, 2014, 11:07 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 1:15 PM

Vašingtone viešėjusi viena konservatorių lyderių įkėlė besimeldžiančio musulmono nuotrauką ir brūkštelėjo parašą: „Laukiu sodinimo į lėktuvą Vašingtonas–Frankfurtas. Priešais mane meldžiasi jaunas vaikinas, atsisukęs į Meką. Viskas gerai turbūt, bet mintys kyla įvairios :).“

R.Juknevičienės įrašas neliko nepastebėtas – internete kilo audringa diskusija. Didžioji dalis internautų smerkė ne laiku ir ne vietoje pajuokavusią buvusią Krašto apsaugos ministerijos vadovę.

„Kartais atrodo, kad konservatoriai seniai pasiekė dugną, bet ima ir kas nors pasibeldžia iš dar giliau“, – tokių ir panašių kandžių pastabų buvo ne viena ir ne dvi.

Akivaizdu, kad įsižiebusią diskusiją pastebėjo ir Seimo narė – nuotrauka ir įrašas staiga dingo iš jos socialinio tinklalapio. Po kone pusę paros trukusios tylos konservatorė suskubo taisyti padėtį ir pakeliui į Lietuvą įkėlė naują įrašą: „Skrisdama per Atlantą negalėjau matyti kai kurių piktų komentarų apie vieną mano postą. Įdėjau jį nepilnai nukopijuotą iš iPAD užrašų, be tolimesnio komentaro, todėl piktiems žmonėms užteko keleto minučių pasismaginimui. Pabaigti nebegalėjau, nes lėktuve wifi neveikia.

Todėl ir visa istorija, kodėl nėra šito post'o. Man gražu, kai žmonės meldžiasi. Šio vaikino šviesus veidas ir pasitikėjimas Dievu prieš skrydį mane tikrai sužavėjo. Nors ir nebuvau to mačiusi anksčiau, mat oro uostuose yra maldos kambarys. Tačiau natūralu, kad po diskusijų NATO PA apie ISIS ir buvusius įvykius, kyla visokių minčių.

Ne visi žmonės tikėjimą panaudoja geram. Tie, kurie žudo krikščionis Irake, prisidengdami Islamu, tikrai nėra tikintys. Pikti ir agresyvūs žmonės iš principo negali būti giliai tikintys. Kaip sakė vienas pranešėjas forume, ISIS-yje nėra nei Islamo, nei valstybės. Tikėjimas turi nešti gėrį ir ramybę. Tokios mintys buvo, žiūrint į besimeldžiantį jauną žmogų prie pat lėktuvo trapo. Su juo pabendravome. Tikrai šviesus žmogus.

Beje, jis mane taip pat paskatino pasimelsti. Nuo šiol tai visada darysiu. Anksčiau nedrįsdavau. Tai tiek tos audros stiklinėje. Geros dienos visiems!“ (Kalba netaisyta. – Red.)

R.Juknevičienė į JAV buvo išskridusi dalyvauti NATO transatlantiniame forume. Politikė stengėsi socialiniuose tinkluose detaliai aprašyti savo viešnagę.

„Patikrinsiu savo Fcb draugų žinias apie sveikatą. JAV mokslininkai yra nustatę, kad kiekviena moteris, norinti įgyti laikiną imunitetą prieš senėjimą, kas savaitę turi tam tikrą laiką praleisti shoping'e. Prisiekiu, kad apie šį mokslininkų tyrimą savo ausimis girdėjau per LRT Radiją dar prieš dešimtmetį. Tik nebepamenu, kiek tų valandų sakė. Žinojote apie tai? Pabrėžiu – laikiną imunitetą. Kadangi šiandien Vašingtone yra pusdienis laisvo laiko, tai pasinaudosiu tuo labai teisingu mokslininkų patarimu. Rinkėjams turiu būti maksimaliai atvira :)“, – sekmadienį rašė R.Juknevičienė.

Konservatorė neužmiršo paminėti, kad pirmadienį svečiavosi pas Ukrainos ambasadorių JAV. Įraše yra iškalbinga užuomina, ką veikė susirinkę svečiai: „Vakaras Vašingtone pas Ukrainos ambasadorių JAV. Olexander F. Motsyk. Su balandėliais ir ukrainietiškais lašinukais užkandai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?