Stebinanti ištikimybė: prie šeimininko šuo neprileido net medikų

Klaipėdoje neįtikėtiną ištikimybę ketvirtadienio pavakare pademonstravo vieno benamio augintinis. Uostamiestyje, Minijos gatvėje, apie 19 val. žmonės pastebėjo ant žemės gulintį vyrą. Sunerimę, kad benamis gali sušalti, praeiviai iškvietė greitąją medicinos pagalbą.

Šuo prie savo šeimininko neprileido nei medikų, nei policijos.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Šuo prie savo šeimininko neprileido nei medikų, nei policijos.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 7:51 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 9:01 PM

Atvykusi greitoji konstatavo, kad vyriškis greičiausiai bus apsinuodijęs alkoholiu ir norėjo jį apžiūrėti bei išvežti į ligoninę, tačiau šuns ištikima sargyba jiems to neleido padaryti. Medikai net negalėjo prisiartinti prie benamio, nes šuo jiems to jokiais būdais neleido: urzgė, šiepė dantis ir agresyviai lojo. Teko kvieti ir policiją.

Atvykus policijos pareigūnams medikams tapo lengviau, šie įsikėlė sušalusį ir, įtariama, girtą vyrą į greitosios automobilį, paskui jį į tarnybų automobilį stryktelėjo ir ištikimas šuo. Policijos pareigūnai tik gudrumu išviliojo benamio augintinį. Uždėję pavadėlį pareigūnai iškėlė šunį į lauką. Jis perduotas gyvūnų saugos specialistams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.