Du viename: J.Pinskus susijungė su M.Majausku?

Stebuklai nesibaigia ir po Kalėdų. Ilgai skirtinguose politikos fronto apkasuose kovojusios Darbo partija ir Tėvynės Sąjunga – Lietuvos konservatoriai Vilniuje sudarė slaptą sąjungą, sutarę bendrai reklamuoti abiejų partijų kandidatus į sostinės mero postą.

Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

Dec 30, 2014, 5:43 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 9:21 PM

Toks įspūdis susidarė sostinės Filaretų gatvėje esančio daugiabučio gyventojams, kurie savo pašto dėžutėse rado voką su konservatorių kandidato į Vilniaus mero postą Mykolas Majausko portretu ir Kalėdų sveikinimu vilniečiams. Atplėšus voką iškrinta irgi agitacinis atvirukas, iš kurio žvelgia Darbo partijos kandidato Jono Pinskaus veidas gudria mina, tarsi sakantis: „Na, kuris kurį išdūrėme, vaikine?“

O M.Majauskas iš voko šypsosi santūriu šypsniu, kuris jį daro panašų į vaikiną, nuo kurio su kitu pabėgo mergina, kaimynai užpylė neapdraustą butą po europinio remonto, sukčiai ištuštino banko kortelę – bet reikia šypsotis, jei svajoji apie sostinės mero postą.

Tačiau ir konservatorių, ir Darbo partijos gerbėjai gali nusiraminti: jokio slapto sandėrio tarp šių tradiciškai priešiškų partijų nėra. Priešininkai liko priešininkais. O J.Pinskaus atvirukas M.Majausko voke – veikiausiai nesusipratimas ar pašto kurjerių pokštas.

Juolab kad dviejų priešingų partijų rinkimų reklamą viename voke kol kas aptiko tik vieno daugiabučio Filaretų gatvėje gyventojai.

Apie tai sužinojęs M.Majausko rinkimų štabo pirmininkas Andrius Vyšniauskas labai sutriko.

„Tikrai nesame susitarę su Darbo partija kartu reklamuoti kandidatus į Vilniaus mero postą. Neatmetu galimybės, kad „darbiečiai“ griebėsi juodosios technologijos triukų. Bet tikiuosi, kad tai klaida. Būsime budrūs, stebėsime, ar nepasitaikys dar daugiau tokių sutapimų“, – pažadėjo A.Vyšniauskas.

J.Pinskaus rinkimų štabo pirmininko pavaduotoją Beną Cechanavičių tokia painiava ir nustebino, ir pralinksmino.

„Ne, tikrai neturime susitarimų su konservatoriais. Ir tikrai nekaišiojome J.Pinskaus atvirukų į M.Majausko vokus. Turbūt kurjeriai supainiojo. Juokinga painiava“, – sakė B.Cechanavičius.

Pasirodo, ir konservatoriai, ir „darbiečiai“ platinti politinę reklamą Vilniuje pasamdė tą pačią kurjerių tarnybą. Ji ir aiškinasi, kaip atsitiko, kad atvirukai su J.Pinskaus atvaizdu buvo įkišti į M.Majausko voką su Kalėdų sveikinimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.