Sustreikavo Generalinės prokuratūros interneto svetainė

Trečiadienį iš rikiuotės visiškai išėjo Generalinės prokuratūros interneto svetainė. Gedimo priežastys kol kas nenustatytos, tačiau neatmeta, kad į svetainę galėjo būti ir įsilaužta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2015, 3:01 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 3:01 AM

Kaip informavo Generalinės prokuratūros atstovė spaudai Elena Martinonienė, svetainės gedimai prasidėjo antradienį. „Šiuo metu aiškinamės, kas atsitiko ir bandome atstatyti bent jau senesnę svetainės versiją. Problema yra, bet kol kas nežinome priežasčių, kodėl taip atsitiko. Galėjo būti nulaužta, galėjo būti ir kažkokių techninių problemų, kurios pastebėtos jau prieš kurį laiką“, - sakė prokuratūros atstovė.

Anot E.Martinonienės, interneto svetainės sutrikimai netrukdo pačių prokurorų darbo, bet stringa informacijos viešinimas. „Gauti viešos informacijos apie prokuratūrą dabar išties neįmanoma, bet ne dėl mūsų kaltės. Kol kas sunku pasakyti, kada viskas bus atstatyta, bet darbai vyksta“, - aiškino Generalinės prokuratūros atstovė.

Beje, prokuratūros interneto serverį prižiūri valstybės įmonė „Infostruktūra“, kuri figūruoja skandalingame Specialiųjų tyrimų tarnybos ir Generalinės prokuratūros atliekame ikiteisminiame tyrime dėl korupcijos Vidaus reikalų ministerijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.