Darbą Lietuvoje pradėjo naujasis Izraelio ambasadorius

Trečiadienį Izraelio Valstybės ambasadorius Amir Maimon įteikė skiriamuosius raštus Lietuvos Respublikos Prezidentei Daliai Grybauskaitei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2015, 4:57 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:35 AM

Iškart po ceremonijos ambasadorius kartu su visais naujai atsidariusios ambasados darbuotojais apsilankė Panerių memoriale, kur padėjo gėlių vainiką Holokausto aukų atminimui.

„Šią dieną, kai pradedu savo darbą kaip Izraelio valstybės ambasadorius Lietuvoje, pirmiausia norėjau aplankyti Panerių memorialą ir pagerbti čia žuvusių žmonių atminimą. To svarbą jaučiu kaip Izraelio valstybės pilietis, kaip žydų tautos atstovas ir kaip žmogus, kuriam rūpi, kad tokia tragedija niekada nebepasikartotų“, – sakė naujasis Izraelio ambasadorius Amiras Maimon.

Izraelio ambasada Vilniuje duris atvėrė š.m. sausio 26 d. – tarptautinės holokausto aukų atminimo dienos išvakarėse. Šiemet ši data buvo skirta paminėti Aušvico koncentracijos stovyklos išlaisvinimo 70-mečiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.