Plakatas J. Neverovičiaus rankose: „Už koloradus nebalsuoju“

Socialiniuose tinkluose žaibišku greičiu išplito buvusio energetikos ministro Jaroslavo Neverovičiaus nuotrauka. Jis per krepšinio rungtynes JAV buvo nufotografuotas laikantis plakatą, kuriame matome, jog jis palaiko Gžegožą Saksoną – kandidatą iš Valdemaro Tomaševskio bloko. Apačioje J.Neverovičius parašė: „Už koloradus nebalsuoju.“

„Colorado Denver Nuggets“ palaikau, bet už koloradus nebalsuoju“, – parašyta J.Neverovičiaus laikomame plakate.<br>„Facebook“ nuotr.
„Colorado Denver Nuggets“ palaikau, bet už koloradus nebalsuoju“, – parašyta J.Neverovičiaus laikomame plakate.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2015, 2:16 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:57 AM

„Colorado Denver Nuggets“ palaikau, bet už koloradus nebalsuoju“, – parašyta J.Neverovičiaus laikomame plakate.

J.Neverovičius 2012–2014 m. buvo energetikos ministras nuo LLRA. J.Neverovičius buvo atleistas po to, kai, partijai pageidaujant, nepaisydamas premjero nuomonės, vėl priėmė savo pavaduotoja Renatą Cytacką. Anksčiau šios moters viešai išsakyta nuomonė visiškai nesutapo su prezidentės bei premjero nuomone.

Parengė Sabina Adamovič

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.