Griciuose prisigėrė pusė rinkimų komisijos

Lietuvos gyventojai renka naujas Savivaldybių tarybas ir miestų bei rajonų merus. Tačiau kol vieniems rinkimai – proga atlikti pilietinę pareigą, kitiems tai – proga paūžti. Sekmadienio popietę pastebėta, kad Gricių rinkimų apylinkės pirmininkė Sigutė Prišmantienė bei narė Nijolė Pilypienė – gali būti neblaivios, rašo „Jurbarko šviesa“.

Daugiau nuotraukų (1)

„Jurbarko šviesa“

Mar 1, 2015, 7:30 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 10:47 PM

Rinkimų stebėtojų iškviesti pareigūnai įtarimus patvirtino. Pirminiais duomenimis, S.Prišmantienei nustatytas sunkus girtumas – 2,6 prom., o N.Pilypienei – vidutinis girtumas – 1,6 prom.

„Atvažiavus į rinkimų apylinkę įtarimų sukėlė pirmininkės elgesys – ji labai gestikuliavo, bendravo. Priėjus arčiau buvo galima užuosti alkoholio kvapą, o po stalu pastebėjome nugertą degtinės butelį“, – sakė rinkimų stebėtojas Arnoldas Pernarauskas.

Tiek apylinkės pirmininkė, tiek jos padėjėja bendrauti su žiniasklaida nenorėjo. S.Prišmantienė apsigaubusi galvą striuke puolė lakstyti po patalpas, o N.Pilypienė bandė kamerą uždengti savo rūbu, stūmė žurnalistą.

„Ne jūsų reikalas, kas aš tokia, čia mano bėdos“, – piktai aiškino alkoholio padauginusi moteris.

Nors N.Pilypienės girtumą pastebėti buvo sunkiau, S.Prišmantienės elgesys išdavė smarkų apsvaigimą – moteris svirduliavo, vos laikėsi ant kojų, jai pynėsi kalba.

Rinkimų stebėtojai taip pat turėjo moterį perspėti, kad vėl bus kviečiama policija, nes ji išbėgo iš pastato, sėdo į savo automobilį ir galbūt ruošėsi kažkur važiuoti.

Rinkimų komisija alkoholiu vaišinosi tame pačiame pastate, kur yra miestelio šarvojimo salė ir bendruomenės namai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.