Artūras Zuokas rėžė: „Remigijus Šimašius meluoja“

Arši kova dėl Vilniaus mero posto laukia Artūro Zuoko. Lietuvos laisvės sąjungos pirmininkas komentuodamas rinkimų rezultatus sakė: „Rezultatai džiugina. Septyni kandidatai dar varžysis dėl mero posto, o jau esame gavę 56 mandatus. Jei Vilniuje rezultatai būtų geresni, būtų puikus rytas ir geras startas.“

A.Zuokas nusiteikęs ryžtingai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Zuokas nusiteikęs ryžtingai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2015, 12:10 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:30 PM

A. Zuokas džiaugėsi gavęs daugiau rinkėjų balsų nei per praėjusius rinkimus, bet išvardijo visą sąrašą priežasčių, kodėl nesisekė taip, kaip planuota: „Visi prieš vieną, tad daugiau teko klausytis kritikos ir puolimo, užuot kalbėjus apie darbus. R.Šimašius ne tik naudoja populistinę retoriką, bet ir meluoja. Turėsime įdomų antrąjį turą“.

Paklaustas, kokių partijų paramos tikisi, A.Zuokas teigė, kad sieks rinkėjų pasitikėjimo ir kol kas apie tai kalbėti anksti. „Vilniečiai nenusipelno veržtis diržus, ką siūlo R. Šimašius, Vilnius yra didžiausias donoras“.

Klausiamas, ar tikisi lenkų tautinės mažumos balsų, A.Zuokas nebuvo konkretus: „Man visi vilniečiai vienodi ir neskirstau jų pagal tautybę“.

18 val. 45 min. laidoje „“Lietuva tiesiogiai““ – pokalbis apie rinkimus. Studijoje dienraš čio „“Lietuvos rytas““ apžžvalgininkas Vytautas Bruveris, politologas Vytautas Dumbliauskas bei Liberalų sąjūdžžio pirmininkas Eligijus Masiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.