Galutinė merų rinkimų dvikova: balsuok už savo favoritą!

Sekmadienį pirmą kartą vykę tiesioginiai merų rinkimai nešykštėjo staigmenų. Įnirtinga kova Vilniaus miesto savivaldybėje tęsėsi iki pat paryčių. Dėl antrosios vietos aršiai lenktyniavo Lietuvos lenkų rinkimų akcijos lyderis ir perrinkimo siekiantis meras. Pastarajam pavyko patekti į antrąjį turą ir toliau kautis su triumfavusiu liberalų atstovu.

Balsuok už savo favoritą.<br>Montažas
Balsuok už savo favoritą.<br>Montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Bartkutė

Mar 2, 2015, 10:01 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:55 PM

Kaune antrajame ture, kovo 15 dieną, susirungs „Vieningo Kauno“ lyderis, kiek netikėtai surinkęs daugiau balsų nei dabartinis meras. Beje, tai ne vienintelis nepartinis atstovas, kuriam pavyko patekti į antrąjį turą.

Klaipėdoje rinkimai buvo netoli mero rinkimų baigties pirmajame ture, bet taip neįvyko. Čia po dviejų savaičių susigrums dabartinis meras ir konservatorių atstovė.

Staigmenų pažėrė ir Alytaus miesto rinkėjai, kurie jau per pirmąjį balsavimą išsirinko savo merą. Pirmajame rinkimų ture buvo išrinkti devyniolikos savivaldybių merai.

Balsuok už savo savivaldybės merą jau dabar

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.