Telšiuose – vėjo malūnėlių trispalvė

Telšiuose, Žemaitės gatvėje, praeivių akį traukia pievoje pražydusi trispalvė. Tai Telšių „Germanto“ pagrindinės mokyklos mokinių kūrybinis darbas.

Šimtai vėjo malūnėlių – geltonų, žalių, raudonų – nutūpė į mokyklos teritorijoje esančią pievą.<br>G.Akavickienės nuotr.
Šimtai vėjo malūnėlių – geltonų, žalių, raudonų – nutūpė į mokyklos teritorijoje esančią pievą.<br>G.Akavickienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

2015-03-12 20:32, atnaujinta 2018-01-10 15:50

Šimtai vėjo malūnėlių – geltonų, žalių, raudonų – nutūpė į mokyklos teritorijoje esančią pievą. Mokiniai išmatavo vėliavos ilgį ir plotą. Netradicinės vėliavos ilgis siekia 11 metrų, plotis – 4.

„Germanto“ pagrindinės mokyklos direktorės pavaduotoja ugdymui Audronė Pavelskienė papasakojo, kad moksleiviai su pedagogais dalyvavo akcijoje „Gyvasis tautos žiedas“ ir gamino vėjo malūnėlius.

Baigiant šventę, nuspręsta malūnėlius panaudoti kilniam tikslui – iš jų sudėlioti ryškią trispalvę, kuri nuo mokyklos kalnelio šviečia iš tolo keldama teigiamas emocijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.