Vieni skolingi, kiti – jau be galvų

Buvusiam triatlonininkui V.Urbonui turėtų būti neramu įsijungus televizorių. Mat ekrane dažnai šmėkšteli klausimas, kada jis atsiskaitys su kreditoriais. Nors žmogus gal nė cento niekam neskolingas.

Daugiau nuotraukų (1)

Vakaris Deksnys

2015-03-13 08:15, atnaujinta 2018-01-10 15:05

Tikriausiai tas pat klausimas užmigti neduoda ir Kovo 11-osios Akto signatarui Č.Stankevičiui. Jo bendrapavardis futbolininkas Marius gali jaustis ramiau – jis dabar rungtyniauja Vokietijoje ir lietuviškų kanalų laisvalaikiu greičiausiai nežiūri. Juk tikrai apstulbtų išvydęs užrašą: „Stankevičiau, kada grąžinsi skolą?“ Tikriausiai net nesuvoktų, kad tai gali būti kieno nors reklama.

Skolų išlupėjai išties tobulėja. Anksčiau pakakdavo pamojuoti beisbolo lazdomis, vėliau palei skolininkų duris šokinėdavo zuikiais persirengę veikėjai su plakatais.

Dabar per televiziją raginami susimokėti visi Lietuvos urbonai, stankevičiai. Netrukus gal ateis eilė ir retesnes pavardes turintiems žmonėms. Aišku, ne visiems. Vargu ar kas išdrįs kėsintis į sabonius, marčiulionius, landsbergius ar tamkevičius.

Butkevičiams irgi dar neatėjo eilė. Matyt, teks palaukti, kol kadenciją baigs Vyriausybė. Grybauskai taip pat tikriausiai turi dar keletą metų ramybės. Užtat padai turėtų svilti kubiliams, iš kurių vienas iškiliausių nuolat vainojamas praskolinęs Lietuvą.

O kaip dar reklamuotojams atkreipti dėmesį? Jei fantazijos trūksta, idėjų visuomet rasi internete. Antai K.Zvonkuvienė pasiskundė buvusi „nužudyta“ feisbuke – kruvina ir be galvos.

Jei, kaip tvirtino „auka“, čia iš tiesų buvo verslininkų būdas susirinkti krūvą vartotojų paskelbus tokią žinią, tai galima jiems tik paploti: jie neabejotinai diktuoja naujausias madas.

Norintiems pranokti reikės gerai pasukti galvą, jei niekas jų nespės nurėžti bent virtualiai. Kasdien televizoriaus ekrane rėkti „rusai puola!“ ir rodyti kruopų maišus – gal ir nieko, nes tikrai išpirks. Tik nelabai originalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.