A. Kubilius guodėsi po A. Kupčinsko fiasko Kaune

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partija skaičiuoja nuostolius. Konservatoriai merų rinkimuose patyrė pralaimėjimus šalies didmiesčiuose – pralaimėjo jų kandidatas Panevėžyje, taip pat skaudų smūgį patyrė konservatorių forposte Kaune – čia Andrių Kupčinską sutriuškino verslininkas Visvaldas Matijošaitis.

A.Kubiliaus nepradžiugino pokyčiai Kaune.<br>V.Ščiavinsko nuotr. iš archyvo
A.Kubiliaus nepradžiugino pokyčiai Kaune.<br>V.Ščiavinsko nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2015, 10:40 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 10:18 PM

„Galime pasiguosti, kad visuose didžiuosiuose miestuose, išskyrus Klaipėdą, vien tik permainos, – LRT laidoje kalbėjo partijos lyderis Andrius Kubilius. – Gerai, kad į Vilnių atėjo permainos. Nėra gerai permainos Kaune, nežinau, kaip bus Šiauliuuose. Ten gali būti ir keistų dalykų. Kauno rinkėjai parodė, kad tie, kurie balsuodavo už mus, balsuoja ir dabar. O tie, kurie nebalsavo, nebalsuoja ir dabar. Viskas labai paprasta“.

A.Kubilius pripažino, kad prieš rinkimus Kaune buvo padaryta klaidų ir pasvarstė, kad Kaunui partija galėjo pasiūlyti ir kitą kandidatą.

„Mes matome iššūkius, galbūt reikėjo ir kitaip daryti. Svarbus klausimas – dėl asmenybių ir lyderių. Mes nebuvome dideli tiesioginių rinkimų entuziastai – gali suveikti populizmas, labai dideli pinigai. Taip ir atsitiko“, – svarstė A.Kubilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo