Seimo narys Rimas Ručys – reanimacijoje, jo būklė sunki

Antradienį priešpiet iš Seimo reanimobiliu buvo išvežtas Seimo narys 60 metų Rimas Antanas Ručys. Partijos „Tvarka ir teisingumas“ narys blogai pasijuto Seimo posėdžių salėje ir apie tai pasakė savo kolegoms.

R.Ručys blogai pasijuto Seimo posėdžių salėje.<br>T.Bauro nuotr.
R.Ručys blogai pasijuto Seimo posėdžių salėje.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Mar 24, 2015, 3:54 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 9:22 AM

Politikas nusprendė nueiti į Seimo medicinos punktą, kur tikėjosi gauti vaistų. Tačiau parlamentaro būklę įvertinę medikai iškvietė greitąją medicinos pagalbą. R.Ručys reanimobiliu buvo nugabentas į Santariškių klinikas.

Šiuo metu R.Ručys paguldytas į Reanimacijos skyrių, jo būklė sunki. Tai portalui lrytas.lt sakė Seimo nario žmona Aušra Ručienė.

„Galiu pasakyti, kad jo būsena labai bloga. Susiję su širdimi“, – sakė A.Ručienė. Paklausta, ar politikas yra sąmoningas ir kalbasi su žmona, A.Ručienė atsakė, kad ne.

Ketino nedalyvauti posėdyje

R.Ručys sunegalavo prieš Seimo nariams pradedant svarstyti jo teisinės neliečiamybės panaikinimo klausimą. Parlamentaro teisinis neliečiamumas panaikintas R.Ručiui nedalyvaujant.

Frakcijos seniūnas Petras Gražulis sakė, kad R.Ručys ketino gultis į ligoninę planinės operacijos. Jo žiniomis, politikas turi problemų su širdimi.

„Šiek tiek jaučiuosi kaltas, nes R.Ručys pirmadienį sakė, kad nedalyvaus antradienio posėdyje. Jis norėjo iš ryto gultis į ligoninę. Tačiau aš jam pasakiau, kad kaip nors ištvertų plenarinį posėdį ir tuomet važiuotų. Bet pasidarė bloga, nuėjo į medicinos punktą, o iš ten išvežė į ligoninę“, – sakė P.Gražulis.

Frakcijos seniūnas prisiminė, kad prieš kelias savaites dėl sveikatos problemų R.Ručys jau buvo atsidūręs ligoninėje.

„Turbūt dabar pablogėjo. Maniau, kad nieko neatsitiks. Sakiau dalyvauti, nes kitu atveju visi sakys, kad bando išvengti atsakomybės ir į ligoninę atsigulė sąmoningai“, – aiškino P.Gražulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.