Pasiūlė V.Tomaševskį paskelbti Vilniaus rajono garbės piliečiu

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA)

Partijos kolegos giria V.Tomaševskio nuopelnus ir tikina, kad politikas prisidėjo prie Vilniaus rajono gerovės ir klestėjimo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Partijos kolegos giria V.Tomaševskio nuopelnus ir tikina, kad politikas prisidėjo prie Vilniaus rajono gerovės ir klestėjimo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 25, 2015, 1:34 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 7:45 AM

„Vilniaus rajono savivaldybė gavo Lavoriškių, Buivydžių, Sužionių bendruomenių prašymus suteikti europarlamentarui, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos pirmininkui Valdemarui Tomaševskiui garbės piliečio vardą. Prašymuose nurodyti šio asmens nuopelnai rajonui ir gyventojams“, – rašoma Vilniaus rajono savivaldybės tarybos sprendimo projekte.

Teigiama, kad priėmus šį sprendimą, bus įvertinti V.Tomaševskio nuopelnai, prisidėjimas prie Vilniaus rajono gerovės ir klestėjimo.

LLRA priklauso perrinkta Vilniaus rajono merė Marija Rekst. Naujojoje taryboje ši partija sudarys daugumą – ją atstovaus 21 tarybos narys. Kadenciją baigiančioje taryboje yra 19 LLRA narių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.