Balandžio 1-ąją lrytas.lt skaitytojai dėkojo už dovanotą šypseną

Trečiadienį Kauno savivaldybės ir Lietuvos monetų kalyklos telefonai turėjo būti įkaitę taip, kaip kaitino mintis apie neregėto pramogų komplekso kūrimą Kaune. Ar Laikinojoje sostinėje tikrai bus įkurtas seksualinių pramogų viešbutis, o euro rinkinių monetos auksinės?

Ne visos naujienos balandžio 1-ąją yra tiesa.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ne visos naujienos balandžio 1-ąją yra tiesa.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-01 17:28, atnaujinta 2018-01-07 19:02

Kokios naujienos portale lrytas.lt Melagių dieną buvo tikros, o kas pokštas?

Daugiausia skaitytojų dėmesio sulaukė išskirtinis pasiūlymas Kauno vaiduokliui. Kauno meras Visvaldas Matijošaitis turėtų lengviau atsikvėpti – buvusi miesto valdžia nepaliko neužbaigto projekto „Lithuanian Orgy Land“.

Straipsnis „Pilkus Kauno atspalvius praskaidrins nuodėmių namai?„ – redakcijos pokštas. O gal paslaptingo užsienio investuotojo mintis apie tokį kompleksą ne tik audrins vaizduotę, bet ir kada nors virs tikrove?

Balandžio 1-ąją teks nusivilti ir euro rinkinių turėtojams. Kad ir kaip būtų apmaudu, visi į apyvartą išleisti euro centai yra nukalti iš vario ir plieno, o stambesni centai – iš ypatingo „Šiaurės aukso“ lydinio, o ne 99,9 prabos aukso luitų.

Netikėti reikėtų ir žinia apie dainininkės Augustės Vedrickaitės kelionę už Atlanto. Nuotraukoje kukliai šypsanti ir prie legendinio aktoriaus Jeano Claude'o Van Damme'o peties besiglaudžianti šviesiaplaukė A.Vedrickaitė nesiruošia palikti tėvynės.

Lengviau atsikvėpti turėtų ir vairuotojos.  Nors pareigūnai įspėja raudoną lūpdažį išsitraukti tik tuomet, kai šviečia lygiai tos pačios spalvos šviesoforo signalas, už dažymąsi prie vairo jos nebus baudžiamos. Netikėtas pareigūnų reidas, per kurį buvo gaudomos prie vairo besigražinančios moterys, yra balandžio 1-osios melagystė.

Pajuokavome ir apie „Manchester United“ pasiūlymą lietuviui futbolininkui.

Pokštas ir genų inžinierių eksperimentas. Unikalus mopso ir Himalajų katės hibridas yra išgalvotas.

Būsimieji šauktiniai taip pat neturėjo patikėti žinia apie tai, kad į armiją paimti jaunuoliai galės išvažiuoti pagal mainų programą „Erasmus+“, kurios metu jie galėtų iškeliauti net į Kanarų salas. O gal ši mintis visai nebloga?

Ir galiausiai – pajuokavome ir apie vardinę prezervatyvų liniją, kurią sukūrė Virtuvės mitų griovėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.