Vilnietei pabodo įrodinėti – jokio namo ji neparduoda

Informacinių technologijų srityje dirbanti vilnietė Eglė maždaug metus atsiliepinėjo į telefono skambučius žmonių, norinčių pirkti namą Jonavos rajone. Dar labiau moteris nustebo, kai paskambinęs Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnas pranešė apie apiplėštą jos namą, esantį Stašėnų kaime.

Moteris daugiau kaip metus įrodinėjo, kad namo neparduoda.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Moteris daugiau kaip metus įrodinėjo, kad namo neparduoda.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2015-04-01 21:13, atnaujinta 2018-01-07 18:27

„Niekada jokio namo Jonavos rajone neturėjau“, – tikino jauna moteris. Po pirmųjų skambučių ji pagalvojo, kad skelbime tiesiog įsivėlė klaida.

Vilnietė prieš pusantrų metų pakeitė mobiliojo ryšio telefono numerį, todėl iš pradžių svarstė, kad galbūt šis numeris priklausė kažkokios nekilnojamojo turto pekybos agentūros darbuotojui. Nuostabą kėlė aplinkybė, kad visi pirkėjai skambino tik dėl vieno namo Jonavos rajone.

Kai skambučiai nesiliovė, ji skambinusių žmonių ėmė klausinėti, kur stovi tas namas ir kur jie gavo telefono numerį. Galimi pirkėjai nurodė vietą ir pranešė, kad ant namo stogo pakabintas didelis plakatas su telefono numeriu.

Šiuo numeriu paskambino ir policijos pareigūnai paaiškėjus, kad metalo vagys įsibrovė į pastato vidų. Tyrėjai taip pat nustebo, kad paskambino ne savininkei.

Pradėjus domėtis šia istorija pareigūnai išsiaiškino, kad tikrasis senos medinės sodybos savininkas gyvena Kaune ir būtent jis pakabino plakatą su telefono numeriu.

Netrukus paaiškėjo paslaptis, kodėl pirkėjai skambina nieko apie statinį nežinančiai moteriai. Vilnietės ir kauniečio telefono numeriai skiriasi tik vienu skaičiumi. Vėjas šiek tiek suglamžė plakatą, todėl žvelgiant iš apačios skaičius 6 panašus į skaičių 5.

Sužinojęs apie tokią neįprastą situaciją namo savininkas plakatą visai nukabino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.