Ukmergėje restoranas išspyrė „Humaną“

Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvas (RVK) nepasibaigus nuomos sutarties terminui nutarė atsisakyti ilgamečio nuomininko – dėvėtų drabužių parduotuvės „Humana“, nes tai netinkama kaimynė tame pačiame pastate esančiam restoranui.

Ukmergės centre esančio restorano „Vilkmergė“ savininkai nusprendė, kad „Humanos“ kaimynystė garbės nedaro.<br>D.Zimblienės nuotr.
Ukmergės centre esančio restorano „Vilkmergė“ savininkai nusprendė, kad „Humanos“ kaimynystė garbės nedaro.<br>D.Zimblienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Zimblienė („Lietuvos rytas“)

Apr 3, 2015, 8:18 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:43 PM

Viena priežasčių atsisakyti devėtus drabužius pardavinėjančio nuomininko tapo Ukmergės RVK priklausančiam restoranui „Vilkmergė“ skirtas aukščiausias – penkių puodelių įvertinimas.

Juos maitinimo įstaigoms skiria Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba.

Durys į restoraną ir į dėvėtų drabužių parduotuvę yra vienos šalia kitų, todėl, Ukmergės RVK direktorės Angelės Andrikonienės teigimu, ne kartą iš restorano lankytojų buvo sulaukta pašaipų, kad ne vienas jų iš pradžių pataikė į dėvėtų drabužių parduotuvę ir jos nemalonų kvapą atsinešė į restoraną.

„Didelės garbės mums nedaro ir „Humanos“ reputacija.

Policijos suvestinėse ji dažnai linksniuojama dėl vagysčių: tai piniginę kam ištraukia, tai dar ką nors“, – dėstė kooperatyvo vadovė.

Parduotuvė „Humana“ Ukmergėje sėkmingai dirba jau aštuntus metus.

„Humana“ buvo ir tebėra vienintelė parduotuvė Ukmergėje, prie kurios, kai gaunama nauja prekių siunta, visada susirenka minios žmonių.

Galbūt šie pirkėjai po to užsuka papietauti į restoraną?

„Tikrai ne. Geriausiu atveju jie užeina ko nors užkąsti į šalia esančią valgyklą, bet tik ne į restoraną“, – teigė A.Andrikonienė.

„Humanos“ parduotuvei Ukmergėje rastos patalpos – trejiems metams išnuomota bendrovės „Ukrė“ buvusi statybinių medžiagų parduotuvė.

Tiesa, šios patalpos yra perpus mažesnės nei dabartinės, jose gerokai mažiau langų, tačiau privalumas tas, kad taip pat yra miesto centre.

„Humana“ – stabili, normali ir, svarbiausia, moki įmonė. Tikrai nemanau, kad jos parduotuvės kaimynystė gali kam nors gadinti įvaizdį.

Juk kone pusė ukmergiškių apsiperka dėvėtų drabužių parduotuvėse, tad kaip jos gali kam nors kenkti?“ – stebėjosi bendrovės „Ukrė“ generalinis direktorius Michailas Peliušenka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.