Per Velykas – dėmesys bendruomeniškumui

Balandžio 6-ąją, antrą Velykų dieną, prekybos tinklas „IKI“ kvietė žmones švęsti Velykas kartu. Vilniaus, Kauno, Panevėžio ir Šiaulių bendruomenėms surengtos velykinės margučių ridenimo varžybos bei kitos linksmybės.

Renginio akimirkos.
Renginio akimirkos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 6, 2015, 5:44 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 11:02 AM

Velykiniai renginiai organizuoti bendradarbiaujant kartu su aktyviausiomis vietos bendruomenėmis – Vilniaus Žirmūnų ir Užupio respublikos, Kauno Šilainių, Kaunėnų, Panevėžio Rožyno, Gamtininkų, Liekupio ir Šiaulių apskrities. Renginių metu vyko margučių ridenimo varžybos, smagūs velykiniai žaidimai ir bendruomenių narių pasirodymai. O mažuosius su švente sveikino Velykų zuikis ir dalino velykinius saldumynus.

„Mūsų įmonei svarbus bendruomeniškumas, siekiame kurti ir palaikyti ryšius su vietos bendruomenėmis. Jau keletą metų „Maisto banko“ savanorių pagalba atiduodame maistą netoli mūsų parduotuvių gyvenančioms šeimoms. O šiemet nusprendėme savo bendruomenes pradžiuginti ir velykiniais renginiais, kurie suartina žmones ir puoselėja šventines tradicijas“, – pasakoja „IKI“ Viešųjų ryšių vadovas Andrius Petraitis.

Panevėžio miesto Rožyno seniūnaitijos seniūnaičio Rimanto Narkūno teigimu, tokie bendruomeniškumą puoselėjantys  renginiai – labai reikalingi: „Smagu, kad verslininkams rūpi šalia jų esantys žmonės ir jų laisvalaikio praleidimas. Taip pat svarbu, kad tokias šventes verslo atstovai inicijuoja kartu su bendruomenėmis. Šių renginių metu yra skatinamas žmonių bendravimas ir solidarumas, o bendros idėjos – vienija mus visus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.