Ryškėja liberalų planas laimėti kitus Kauno mero rinkimus

Europarlamentaro Antano Guogos sprendimas įsilieti į Liberalų sąjūdžio (LS) Kauno skyriaus gretas gali reikšti, kad būtent šis politikas kausis dėl Kauno mero posto 2019-ųjų pavasarį įvyksiančiuose rinkimuose. Anksčiau A.Guoga priklausė partijos Vilniaus skyriui.

Ar tikrai A.Guoga jau galvoja apie kitus Kauno mero rinkimus?<br>T.Bauro nuotr.
Ar tikrai A.Guoga jau galvoja apie kitus Kauno mero rinkimus?<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2015-04-07 11:39, atnaujinta 2018-01-07 10:01

A.Guoga turi labai neblogų galimybių LS Kauno skyriaus pirmininko poste pakeisti Rimantą Mikaitį, kuris šiemet mero rinkimuose liko trečias ir į antrąjį turą nepateko. Kauno taryboje liberalai gavo 4 mandatus, tačiau partijos viduje tai nebuvo įvertinta kaip sėkmė.

Po rinkimų prabilta apie galimybę keisti vedlį ir ieškoti naujų sėkmės receptų.

Pasak vieno aktyviausių LS Kauno skyriaus narių Simono Kairio, jokių permainų vadovybėje neįvyko, o ketvirtadienį susirinksianti taryba spręs dėl dalyvavimo valdančiojoje koalicijoje su visuomeniniu judėjimu „Vieningas Kaunas“ ir vicemero kandidatūros. Pastarasis postas turėtų tekti būtent S.Kairiui.

Taryba taip pat turėtų paskirti skyriaus susirinkimo datą, o jo metu ir bus renkamas vadovas, nes dviejų metų R.Mikaičio kadencija baigiasi.

S.Kairys spėjo, kad skyriaus vodovo rinkimai turbūt vyks tik birželį, o apie konkrečius kandidatus politikas nenorėjo kalbėti. S.Kairys patvirtino, kad prieš kelias savaites A.Guoga išties tapo LS Kauno skyriaus nariu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.