Autobusų keleiviams – mokinių kepti keksiukai ir kava

Ryte į Vilnių iš Šiaulių bendrovės „Busturas“ autobusais keliauti susiruošę žmonės į autobusų stotį galės skubėti nepusryčiavę ir negėrę kavos – pačių keptais keksiukais ir išvirta kava keleivius nemokamai pavaišins juos kelionėje lydėsiantys Šiaulių profesinio rengimo centro(ŠPRC) Prekybos ir verslo skyriaus mokiniai.

Per savaitę reikės iškepti apie 800 keksiukų.<br>R.Vitkaus nuotr.
Per savaitę reikės iškepti apie 800 keksiukų.<br>R.Vitkaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Apr 13, 2015, 5:30 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 10:20 PM

Į Lietuvos rekordų knygą įrašytais rekordais ne vienerius metus stebinę ŠPRC Prekybos ir verslo skyriaus mokiniai pradeda beveik tris mėnesius truksiančią akciją „Keliauk su „Busturu“ maloniai“.

Šiemet bendradarbiavimo sutartį pasirašiusios ŠPRC ir bendrovės „Busturas“ vadovai nusprendė nuo popierinių sutarčių pereiti prie realaus bendradarbiavimo.

Jau šį trečiadienį dviejų ryte iš Šiaulių į Vilnių išvykstančių autobusų keleiviai bus vaišinami mokinių keptais keksiukais ir kava.

Toks pat malonus siurprizas laukia ir vakare šiais bendrovės „Busturas“ autobusais iš Vilniaus į Šiaulius sugrįžti ketinančių žmonių.

Vien skanėstu ir kava ŠRPC mokiniai ketina neapsiriboti – autobusų keleivių lauks ir daugiau malonių siurprizų. Kelionės metu mokiniai lyg ekskursijų vadovai keleivius supažindins su vietovėmis, per kurias driekiasi maršrutas, o per autobusuose įrengtus televizorius bus demonstruojami dokumentiniai filmai pasakojantys apie Šiaulių istoriją.

Į šį projektą bus įtraukti ŠPRC Prekybos ir verslo skyriuje konditerio, padavėjo-barmeno, kelionių agento, apeigų ir švenčių organizatoriaus specialybės besimokantys mokiniai.

„Tokiu būdu mokiniai galės pritaikyti besimokant profesijos įgytas žinias, darbas su žmonėmis jiems bus puiki praktika“, – portalui lrytas.lt sakė ŠPRC Prekybos ir verslo skyriaus vedėja Renata Veršinskienė.

Projekte dalyvausiantiems mokiniams patarimų negailėjo ir pirmadienį juos aplankę projekto partneriai – bendrovės „Busturas“ vadovai.

„Neabejoju, kad jūsų iniciatyva suteiks keleiviams malonumo, o mūsų bendrovei papildomą vertę. Kviečiu stengtis padaryti taip, kad keleiviams šios kelionės įsimintų ir jie būtų patenkinti, kad keliavo kartu su jumis“, – sėkmės mokiniams palinkėjo bendrovės „Busturas“ generalinis direktorius Tomas Bielinskas.

Anksčiau penkerius metus tarpmiestinių autobusų konduktore dirbusi Šiaulių autobusų stoties viršininkė Asta Venislovaitė sakė, kad keleivių yra visokių: vieni per kelionę paprasčiausiai nori pailsėti, kiti – randa kokį užsiėmimą.

„Keleivių poreikiai yra skirtingi ir reikia pasistengti rasti kelią į kiekvieno jų širdį“, – mokiniams sakė A.Venislovaitė.

Akcija „Keliauk su „Busturu“ maloniai" truks iki birželio pabaigos. Kiekvieną savaitę ŠPRC Prekybos ir verslo skyriaus mokiniai iškeps ir autobusų keleiviams išdalins apie 800 keksiukų.

Akcijoje dalyvausiančių mokinių laukia atlygis – bendrovė „Busturas“ įsipareigojo suteikti autobusą jų kelionei į pasirinktą Lietuvos miestą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.