Viešvilės namų laikinajai direktorei – A.Pabedinskienės pastaba

Socialinės apsaugos ir darbo

Ministrė A.Pabedinskienė anksčiau yra sakiusi, kad apie galimą nusikaltimą nepranešusi J.Bastienė turėtų netekti šių pareigų.<br>T.Bauro nuotr.
Ministrė A.Pabedinskienė anksčiau yra sakiusi, kad apie galimą nusikaltimą nepranešusi J.Bastienė turėtų netekti šių pareigų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 14, 2015, 4:54 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 8:13 PM

„Ministrė, pasitarusi su teisininkais, pasirašė įsakymą, kuriuo skyrė komisijos rekomenduotą nuobaudą“, – BNS sakė ministrės atstovas spaudai Arūnas Malinovskis.

Tarnybinius nusižengimus Viešvilės vaikų globos namuose tyrusi komisija buvo pasiūliusi J.Bastienei skirti pastabą, nes ji laiku neinformavo ministerijos apie galimą nepilnamečio asmens tvirkinimą globos namuose ir neužtikrino, kad vaikams būtų laiku suteikta psichologinė pagalba.

Kauno apygardos prokuratūra atlieka ikiteisminį tyrimą dėl Viešvilės vaikų globos namuose galbūt tvirkinto nepilnamečio, įtarimai pareikšti 57-erių įstaigos direktoriui Algimantui Liaudaičiui. Jį nušalinus nuo pareigų, J.Bastienė ir pradėjo įstaigoje laikinai eiti direktorės pareigas.

Ministrė A.Pabedinskienė anksčiau yra sakiusi, kad apie galimą nusikaltimą nepranešusi J.Bastienė turėtų netekti šių pareigų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.