Ar tiesa, kad pamokose eilėraščius skaito M.Mikutavičius?

90 proc. Lietuvos mokytojų per savo dalyko pamokas naudoja įvairias informacines komunikacines technologijas. Mokytojai gali vaizdžiai pademonstruoti cheminę reakciją, virtualiai pakeliauti po muziejus, supažindinti su kitame žemyne esančiais įstabiais gamtos kūriniais.

lrytas.lt
lrytas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 8:00 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 5:21 PM

Virtualiojoje erdvėje pasiekiamos įvairios kūrybinės užduotys, mokomosios interneto svetainės ir net literatūros biblioteka.

Kūrinius galima ne tik skaityti, bet ir klausyti.

Svetainėje ebiblioteka.mkp.emokykla.lt esančias eiles ir apsakymus yra įrašę žinomi Lietuvos žmonės, pavyzdžiui, Maironio eiles deklamuoja dainininkas Marijonas Mikutavičius. J.Biliūno „Kliudžiau“ skaito aktorius Audrius Bružas.

Puslapyje ebiblioteka.mkp.emokykla.lt taip pat pateikiamos įvairių mokomųjų dalykų užduotys, kurias išsprendęs moksleivis gali sužinoti įvertinimą ir gauti naudingų patarimų, į ką turėtų labiau pasigilinti.

Mokiniai puslapyje taip pat gali rasti įdomių, kūrybinį mąstymą ir kalbos jausmą ugdančių užduočių: pasirinkti personažus, aplinką ir kurti dialogus, mokytis nuoseklaus minčių dėstymo.

Modernios mokymo priemonės kuriamos ir mokyklos kompiuterizuojamos Lietuvos Respublikos ir Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.