Palangos mero šeima laukia pagausėjimo

Tarp ligonio ir slaugės kilusi abipusė simpatija netrukus virto rimta draugyste, kuri po 5 metų baigėsi vestuvėmis.

Palangos Gintaro muziejaus atidaryme dalyvavusi kurorto mero Š.Vaitkaus žmona Vilma negalėjo nuslėpti pasikeitusių kūno formų.<br>A.Ziabkus
Palangos Gintaro muziejaus atidaryme dalyvavusi kurorto mero Š.Vaitkaus žmona Vilma negalėjo nuslėpti pasikeitusių kūno formų.<br>A.Ziabkus
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Apr 25, 2015, 2:13 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:15 PM

Kad mero žmona laukiasi, dėmesį atkreipė ir šventėje dalyvavę palangiškiai. Nepaisydama to, V.Vaitkuvienė neliko vien tik pasyvi iškilmių stebėtoja ir vyrui padėjo sodinti rožių krūmą prie pietinio Gintaro muziejaus fasado iškilioms asmenybėms skirtoje rožių alėjoje.

Apie būsimą šeimos pagausėjimą paklaustas Š.Vaitkus neslėpė, kad ruošiasi tapti daugiavaikės šeimos tėvu.

„Nuolat lankomės pas gydytojus. Jų skaičiavimais, antroje birželio pusėje, apie Jonines, mums gims mergaitė. Palangos savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriaus vedėjo pavaduotoja dirbanti žmona jau yra išėjusi motinystės atostogų ir ruošiamės gimdymui“, – pasakojo meras.

Palangos vadovas su balandžio mėnesį 40 metų jubiliejų atšventusia žmona augina du vaikus: šią vasarą 11 metų sulauksiančią dukrą Gabiją ir sūnų Domantą, kuriam gegužę sukaks septyneri.

Su vienmetė žmona Vilma Š.Vaitkus susipažino 1995 metais, kai būsimas Palangos vadovas uostamiesčio ligoninėje gydėsi patirtą kaklo traumą. Iš Skuodo kilusi ir Klaipėdos medicinos mokykloje slaugės specialybės mokiusis Vilma tuomet ligoninėje atliko praktiką.

Tarp ligonio ir slaugės kilusi abipusė simpatija netrukus virto rimta draugyste, kuri po 5 metų baigėsi vestuvėmis.

Su vaikais pora neskubėjo. Jiems dukra gimė po santuokos praėjus tik ketveriems metams.

Š.Vaitkus anksčiau buvo pasakojęs, kad dirbdamas meru darbo dienomis į namus grįžta vėlai, bet šeimai stengiasi skirti visus savaitgalius.

Bet meras guodėsi, kad ir jie būna lyg nukramtyti – šeštadieniais į darbą išeina šeimas tuokianti žmona, o Š.Vaitkui retą savaitgalį nebūna kokių nors renginių.

„Kaip tokiais atvejais dažniausiai būna, visus šeimos kampus atlaiko žmona“, – pasakojo kurorto vadovas.

V.Vaitkuvienė pripažino, kad, kaip ir anksčiau, iki šiol dirba visus namų ruošos darbus. „Gal kiek apmažinsiu apsukas labiau priartėjus gimdymo datai“, – žadėjo Š.Vaitkaus žmona.

Daugiabučio namo trijų kambarių bute gyvenanti mero šeima persikelti į erdvesnį būstą neketina ir yra įsitikinusi, kad savo namuose sutilps ir penkiese.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?