Alytaus pareigūnai mokė atskirti kyšio ir sąžinės kvapus

Prie Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato nuo pat ryto praeivius ir pravažiuojančių automobilių vairuotojus stebino ypatingas pareigūnų dėmesys.

Alytaus policijos nuotr.
Alytaus policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Apr 30, 2015, 8:14 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 7:49 AM

Kiekvieną pakalbinę ir įteikę dovanų atmintines „Kyšis išpurvina“, pareigūnai ragino jas dažniau prisiminti ir bendrai drauge mažinti korupciją – padarius bet kokį kelių eismo taisyklių pažeidimą nesiūlyti jokio kyšio nei pinigais, nei daiktais ar paslaugomis.

O vairuotojai gavo ir dar vieną dovaną – „Švarios sąžinė“ kvapus automobilio salonui, kad kelyje padarius pažeidimą jis iš karto panaikintų kyšio pagundą.

Visą dieną ne tik Alytuje, bet ir visuose apskrities miestuose, miesteliuose ir kaimuose į gatves ir kelius išvykę pareigūnai vykdo akciją „Kyšis išpurvina“, kuria tikisi sustiprinti gyventojų pasitikėjimą policija ir skatinti savo tarnybos skaidrumą.

O sustabdyti pažeidėjai vairuotojai, pamiršę įjungti automobilio šviesas, prisisegti saugos diržus, nespėję pakeisti žieminių padangų šiandien sulaukė tik įspėjimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.