Prasideda išankstinis balsavimas Trakuose, Širvintose, Varėnoje

Trečiadienį prasideda

Trakuose vyks tiek mero, tiek tarybos rinkimai.<br>T.Bauro nuotr.
Trakuose vyks tiek mero, tiek tarybos rinkimai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 3, 2015, 9:46 AM, atnaujinta Nov 24, 2017, 7:37 PM

Išankstinis balsavimas Trakuose ir Širvintose vyks iki ketvirtadienio 20 valandos minėtų savivaldybių pastatuose. Be to, trakiškiai rinkėjai balsuoti iš anksto galės ir Širvintų rajono, o širvintiškiai – Trakų rajono savivaldybėje.

Seimo narį Varėnoje žmonės galės rinkti iki ketvirtadienio Varėnos ir Šalčininkų rajonų savivaldybių pastatuose. Balsuoti rinkėjai taip pat galės apskričių centriniuose paštuose.

Širvintų rajone pakartotinai bus renkamas meras. Dėl šių pareigų varžosi septyni politikai. Trakuose vyks tiek mero, tiek tarybos rinkimai. Trakų mero posto siekia aštuoni kandidatai. Šiose savivaldybėse Vyriausioji rinkimų komisija dėl šiurkščių pažeidimų panaikino kovo mėnesį vykusių rinkimų rezultatus.

Rinkimai į Seimą Varėnos-Eišiškių vienmandatėje rinkimų apygardoje organizuojami, nes kovą vykusių savivaldos rinkimų metu Varėnos meru buvo išrinktas Seimo narys Algis Kašėta. Į parlamentą pakliūti pretenduoja aštuoni politikai.

Pakartotiniai savivaldybės tarybos rinkimai dėl panaikintų ankstesnių rezultatų birželio 21 dieną organizuojami ir Šilutės rajone. Balsavimas iš anksto šioje savivaldybėje vyks birželio 17 ir 18 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.