Pirmą kartą skelbiamas atvykusių balsuoti rinkėjų skaitiklis

Sekmadienį Šilutės rajone vyksta pakartotiniai savivaldybės tarybos rinkimai, o Trakų rajone

Rinkimai<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Rinkimai<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 21, 2015, 3:56 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 1:20 AM

Kartu su pakartotiniais savivaldybių tarybų rinkimais minėtuose rajonuose vyksta ir naujų rinkimų į Seimą vienmandatėje Varėnos ir Eišiškių rinkimų apygardoje pakartotinis balsavimas.

Kiek rinkėjų jau atvyko balsuoti į rinkimų apylinkes, rodo Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) puslapyje skelbiamas rinkėjų skaitiklis.

Balsavimo apylinkės sekmadienį buvo atidarytos 7 val., bus uždarytos 20 val. Tokiu būdu galima sužinoti, kiek Varėnos ir Eišiškių rinkimų apygardos, Šilutės ir Trakų rajono rinkėjų jau balsavo nuo 7 val.

Vyriausiosios rinkimų komisijos pirmininko pavaduotoja Laura Matjošaitytė sekmadienį spaudos konferencijoje sakė, kad toks atvykusių balsuoti rinkėjų skaičių fiksuojantis skaitiklis skelbiamas pirmą kartą. Jo duomenys atnaujinami kas valandą, o ateityje galbūt bus galima skaičius pateikti ir dažniau.

VRK skaitiklio iki 14 val. duomenimis, pakartotiniuose Šilutės ir Trakų rajono savivaldos bei Seimo nario rinkimuose Varėnos ir Eišiškių rinkimų apygardoje jau balsavo per 14 tūkst. iš 97,7 tūkst. ten įregistruotų rinkėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.