Kauno mokyklą sudrebino mokytojos ir mokinio sekso skandalas

Vieną Kauno katalikišką mokyklą krečia sekso skandalas. Įtariama, kad 40 metų mokytoja turėjo lytinių santykių su 8-oku. Esą, jie vyko abipusiu sutarimu, mokyklos patalpose. Į teisėsaugą dėl netinkamo mokytojos elgesio kreipėsi 15-mečio tėvai.

Šeimą turinti 40-metė mokytoja aiškino nenorėjusi įskaudinti jai simpatiją rodžiusio 15-mečio.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Šeimą turinti 40-metė mokytoja aiškino nenorėjusi įskaudinti jai simpatiją rodžiusio 15-mečio.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2015, 5:58 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 7:34 AM

Mokyklos vadovybė atskleidžia, kad skandalas kilo radus familiarias trumpąsias žinutes. Tuomet šeimą turinti mokytoja aiškino, kad paauglio neatstūmė, bijodama įskaudinti, praneša „Lietuvos ryto“ televizija.

Apie meilius katalikiškos mokyklos mokytojos ir mokinio santykius, 8-oko tėvai sužinojo sūnaus telefone pamatę susirašinėjimą žinutėmis.

„Daug buvo tų žinučių apie buitį ir panašiai. Buvo tokios: „Tu man patinki“. Ar iš mokytojos pusės? Ne, iš jo. Svarbiausia, kad iniciatorius buvo jis. O kadangi ji buvo tokia labai draugiškai ir šiltai bendraujanti, tai gal šiek tiek peržengė ribas“, – „Lietuvos ryto“ televizijai sakė mokyklos direktorius Paulius Martinaitis.

Šeimą turinti 40-metė mokytoja aiškino nenorėjusi įskaudinti jai simpatiją rodžiusio 15-mečio.

„Mokytoja kaip mokytoja, neišsiskirianti. Nei gražuolė, nei papūga, nei koketė. Ji sako, kad blogai padarė familiariai atsakiusi į tas žinutes, bet tikino, kad buvo užuominų apie savižudybę. Tai nenorėjo kaip kirviu nukirsti to reikalo, todėl tas žinutes ir palaikė“, – pasakojo direktorius.

Susirašinėjimas netrukus peraugo į lytinius santykius. Bylos duomenimis, mokytoja su mokiniu kartą santykiavo mokykloje.

Kaip tai įvertino mokyklos direktorius ir koks mokytojos likimas? Išsamiau šios istorijos tęsinį žiūrėkite „Lietuvos ryto“ televizijos reportaže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.