Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondui vadovaus G.Songaila

Nuo liepos 17 d. Spaudos radijo ir televizijos rėmimo fondo direktoriaus pareigas perima Gintaras Songaila. Buvęs aktyvus politikas ir visuomenės veikėjas, žiniasklaidos ekspertas G. Songaila prieš kelias savaites laimėjo Fondo paskelbtą viešą konkursą šioms pareigoms eiti. Konkurse dalyvavo penki pretendentai, kurie visi, dalininkų teigimu, buvo labai stiprūs, gerai susipažinę su viešąja kultūros ir švietimo raiška bei Fondo misija.

G.Songaila.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
G.Songaila.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 16, 2015, 3:36 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 9:02 PM

„Kadaise energingai prisidėjau, kad Visuomenės informavimo įstatymu Lietuvoje būtų sukurtas fondas, remiantis kultūros ir šviečiamąją veiklą žiniasklaidoje“, – teigia G.Songaila, priimdamas iššūkį stiprinti Fondo veiklą ir siekti kokybinio šuolio, įtraukiant visuomenę į kultūros pažinimo procesus ir kviesti dalyvauti jos kūrime.

Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas – tai viešoji įstaiga, kuri Visuomenės informavimo įstatymo ir kitų teisės aktų pagrindais viešojo konkurso būdu remia viešosios informacijos rengėjų kultūros ir šviečiamąją veiklą. Fondas finansuojamas iš valstybės biudžeto asignavimų. Jo metinė apyvarta nesiekia 3 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.