Prasta kelionės pradžia – lėktuvas į Kretą vėluos 10 valandų

Vilniaus oro uoste sekmadienio popietę buvo galima išvysti beveik du šimtus šiek tiek nusiminusių keleivių – jų skrydis į Graikijos salą Kretą atidėtas net 10 valandų, o kelionės tikslą poilsiautojai pasieks tik pirmadienį paryčiais.

„Small Planet Airlines“ lėktuvą nutupdė gedimas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Small Planet Airlines“ lėktuvą nutupdė gedimas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jul 19, 2015, 4:23 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 5:56 AM

Bendrovės „Small Planet Airlines“ (SPA) orlaivis „Airbus 320“ skrydžiui į Heraklioną turėjo pakilti 13 valandą. Iš pradžių jis buvo atidėtas dviem valandoms, o vėliau pasirodė informacija, kad lėktuvas kils tik 23 valandą.

SPA rinkodaros vadovas Simonas Bartkus pranešė, kad taip atsitiko dėl orlaivio techninio gedimo, todėl maždaug 180 keleivių teks laukti iki vakaro, kol iš Lenkijos bus atskraidintas kitas SPA grupės lėktuvas. Greičiau pakaitinio orlaivio surasti nepavyko.

„Po ankstesnio skrydžio vykusio patikrinimo metu buvo užfiksuotas gedimas, reikia pakeisti detalę, nes saugumas visada – pirmoje vietoje“, – pranešė S.Bartkus.

Pasak SPA atstovo, keleiviams išdalinti kuponai maistui ir gėrimams, jiems taip pat ketinama pasiūlyti pailsėti viešbutyje. Didžioji dalis keleivių – kelionių organizatorių „Novaturas“ ir „Tez Tour“ klientai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.