Puiki dainininkė – prasta televizijos laidų vedėja

+ Kas rytą pusryčiaudami su vyru įsijungiame televizorių. „Labas rytas, Lietuva“ (LTV) – puiki laida dienos pradžiai.

Daugiau nuotraukų (1)

Joana Bartaškienė

2015-07-21 17:07, atnaujinta 2017-10-24 20:54

Sužinome, kas vyksta Lietuvoje bei pasaulyje, gauname daugybę naudingų patarimų. Puikūs laidos vedėjai Eglė Daugėlaitė ir Ignas Krupavičius.

+ Labai patiko „Auksinis protas“, „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ ir panašios laidos, kurias žiūrėdama pasitikrinu savo žinias, daug sužinau ir galiu pasidžiaugti už studijoje esančius protingus bei išsilavinusius žmones, kurie dar ir gauna įvairių prizų.

+ LRT televizijos vilkai – Edmundas Jakilaitis ir Rūta Miliūtė yra pavyzdys daugeliui šioje srityje dirbančių žmonių. Verta pasimokyti ir iš Editos Mildažytės, kuri parodo, kad yra žmonių, kurie nepalūžta net didžiausių nelaimių akivaizdoje. O įveikti negandas jiems padeda geraširdžiai žmonės, kurių turėtų būti dar daugiau.

– Įvairių maisto ruošimo laidų (ne tik lietuviškų) yra tiek daug, kad vedėjai moko ruošti tuos pačius patiekalus. Todėl jas žiūrėti darosi neįdomu.

+ Žavi dainų ir šokių konkursai. Ir ne tik todėl, kad su Deividu Meškausku laimėjome vieną šokių projektą.

Labai džiaugiuosi, kad atsiranda laidų, kuriose dalyviai gali pademonstruoti savo fizinę ištvermę ir jėgas. Viena tokių – „Šuolis“ (TV3), kuriame teko dalyvauti ir man.

Su malonumu žiūrėjau laidas, kuriose žinomi žmonės čiuožė ant ledo. Į tą konkursą taip pat buvau kviečiama, tačiau pabūgau traumų.

– Labai įdomi ir intriguojanti iš pradžių buvo KK2 (LNK). Tačiau pastaruoju metu ši laida pabodo – tie patys herojai, besikartojantys siužetai.

+ Kaip vedėją puikiai vertinu Astą Stašaitytę. Ji visada būna geros nuotaikos, pasiruošusi laidai, mandagiai bendrauja su pašnekovais, sugeba juos išklausyti, nepertraukinėja. Patiko ir Giedrius Drukteinis, kuris dalyvavo A.Staišaitytės vedamoje laidoje „Yra, kaip yra“ (BTV) ir vienu metu ją pavadavo.

– Rūta Ščiogolevaitė – nuostabaus balso savininkė. Tačiau vesti pokalbių laidą jai sekėsi nekaip. Tą patį galiu pasakyti ir apie Gintarę Gurevičiūtę, kuri yra graži, puikiai šokanti ir čiuožianti, tačiau kaip televizijos laidų vedėja dar neužaugusi.

+ „Lietuvos ryto“ TV laidų vedėja Rūta Janutienė atskleidžia daugybę valdžios ydų. Tačiau kaip žinoti, ar kas nors po to pasikeičia? Žiūrovai norėtų išgirsti, ar valdininkai po jų atskleisto melo arba kyšininkavimo buvo nubausti, atleisti iš darbo.

+ Esu vedusi laidą „Pašėlusios močiutės“. Man labai patiko darbas prieš televizijos kameras. Neseniai sulaukiau pasiūlymo vesti sveikatos laidą.

Būtų neįdomu reklamuoti vaistus ar maisto papildus, tačiau vesti sveiką gyvenseną, sportą propaguojančią laidą būtų smagu.

– Pabodo po televizijas iš vienos laidos į kitą lakstantys tie patys vedėjai. Malonu žiūrėti į žmogų, kuris metai iš metų veda tą pačią laidą. Tačiau kai kokį nors vedėją matai keliose vienu metu rodomose laidose ir dar jis atsiduria tarp pašnekovų kokioje nors pokalbių laidoje, darosi neskanu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.