Smurtavusiam poliklinikos direktoriui – V.Grigaravičiaus pamoka

Iš Alytaus miesto mero Vytauto Grigaravičiaus kabineto po ilgiau kaip pusvalandį trukusio pokalbio savivaldybei pavaldžios poliklinikos direktorius Vitalijus Kovaliovas išėjo praradęs kalbos dovaną ir laukusiems žurnalistams neištarė nei žodžio.

Alytaus poliklinikos vadovas Vitalijus Kovaliovas greičiausiai neteks pareigų.<br>Z.Stankevičienės nuotr.
Alytaus poliklinikos vadovas Vitalijus Kovaliovas greičiausiai neteks pareigų.<br>Z.Stankevičienės nuotr.
Alytaus poliklinikos vadovas Vitalijus Kovaliovas greičiausiai neteks pareigų.<br>Lrytas.lt fotomontažas.
Alytaus poliklinikos vadovas Vitalijus Kovaliovas greičiausiai neteks pareigų.<br>Lrytas.lt fotomontažas.
Daugiau nuotraukų (2)

Genovaitė Rafanavičienė

Jul 28, 2015, 5:34 PM, atnaujinta Oct 23, 2017, 10:52 AM

Šio susitikimo atostogaujantis 38 metų V.Kovaliovas pats paprašė po to, kai ne kartą meras viešai pareiškė, kad nebepastiki juo, nes panaudojo smurtą prieš gyvenimo draugę, todėl turėtų trauktis iš pareigų.

„V.Kovaliovas man paaiškino asmeninio konflikto aplinkybes, sakė, kad labai gailisi, bet to, įvykio nesieja su darbu. Aš savo nuomonės nepakeičiau, nes vadovas turi visur ir visada rodyti gerą pavyzdį, elgtis garbingai. O to nebuvo.

Pasiūliau rašyti pareiškimą ir savo noru atsisakyti pareigų. Jis išėjo nepasakęs nei taip, nei ne“, – teigė V.Grigaravičius.

V.Kovaliovas nuo liepos 16 iki 29 dienos atostogauja. Atostogų metu liepos 23 dienos popietę miesto centre automobilyje jis trenkė į veidą savo gyvenimo draugei jųdviejų vienerių metų sūnaus akivaizdoje.

Apsipilusi krauju nukentėjusioji pati iškvietė policijos pareigūnus.

Areštinėje naktį praleidęs V.Kovaliovas buvo išleistas kitą dieną, bet negalės išvykti iš miesto ir grįžti namo, net artintis prie nukentėjusios nuo jo moters. Poros konfliktą miesto centre stovėjusiame automobilyje matė ir aplinkiniai. Abu jie buvo blaivūs. Prieš penkerius metus laimėjęs konkursą, Alytaus poliklinikos vadovu tapo panevėžietis V.Kovaliovas ir persikėlė gyventi į Alytų. Tuomet su žmona ir dviem vaikais, bet netrukus liko vienas. Šeima išvyko į užsienį.

Prieš porą metų Anglijos teisme nagrinėti teisminiai ginčai tarp jo ir žmonos, su kuria oficialiai ištuoka neįregistruota, baigėsi tuo, kad dviejų mažamečių vaikų gyvenamoji vieta buvo nustatyta su motina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.