Į lovą – tik su vestuvių planuotoja

Pamenate nepakartojamą rašytojos Astrid Lindgren knygą „Mažylis ir Karlsonas“ bei šio kūrinio veikėją Freken Bok, pramintą namų darkytoja?

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jul 29, 2015, 7:12 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 9:50 PM

Ši aukle dirbusi moteris nustatė geležines elgesio taisykles, neleido net krustelėti Mažyliui ir jo bičiuliui Karlsonui, kurie kartais mėgdavo paišdykauti.

Po krepšininko D.Songailos ir jo mylimosios G.Sabeckaitės vestuvių susidarė įspūdis, jog Kaune atsirado Freken Bok antrininkė – tai žinoma vestuvių planuotoja K.Kaikarienė.

Kaunietė stengėsi nė per žingsnį nesitraukti nuo jaunavedžių poros ir turbūt įsivaizdavo, kad labai papuošė šventines nuotraukas. Mažiau nuovokūs žmonės netgi pamanė, kad tarp jaunųjų įsispraudė kurio nors jų mama.

Ypač įsiminė už planuotojos kelnių užkišta radijo ryšio stotelė baltos palaidinės fone – Karlsonas apie galimybę pasinaudoti tokia ryšio priemone galėjo tik pasvajoti. Jam teko pasikliauti propeleriu.

Mažylis smarkiai kentėjo atsidūręs namų darkytojos Freken Bok globoje, tačiau D.Songaila su G.Sabeckaite, regis, buvo atsidūrę dar didesnėje K.Kaikarienės nelaisvėje.

Į pokylį atvykę svečiai net spėliojo, kad gal ir povestuvinę naktį jaunavedžiai privalėjo praleisti vestuvių planuotojos draugijoje klausydamiesi jos vertingų patarimų.

Anksčiau K.Kaikarienė daugybę kartų stebėjosi neįtikėtinais jaunųjų kaprizais, tačiau tikino visada besistengianti juos išpildyti.

Nežinia, kieno užgaidas kaunietė vykdė per garsaus krepšininko ir modelio vestuves.

Kad ir kaip būtų, būsimiems jaunavedžiams ji pasiuntė aiškų signalą: jeigu šventei ieškote naujosios Freken Bok, jums pasisekė!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.