Į Japoniją nuvykę klaipėdiečiai parsivežė neįkainojamą dovaną

Grupė moksleivių iš Lietuvos dalyvavo „Yazaki Co, Ltd“ surengtoje 26-oje vasaros mokykloje Japonijoje. Aplankyti Japoniją pakviestų vaikų iš Lietuvos tėvai dirba „UAB Yazaki Wiring Technologies Lietuva“, Klaipėdoje.

Moksleiviams iš Lietuvos atsivėrė unikali galimybė susipažinti su Japonija.
Moksleiviams iš Lietuvos atsivėrė unikali galimybė susipažinti su Japonija.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2015, 1:53 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 1:33 PM

Japonijos kompanija „Yazaki“ turi 462 padalinius visuose pasaulio žemynuose, todėl šiemet į vasaros mokyklą sukviesta daugiau kaip 300 vaikų iš 35 šalių.

Liepos 25–31 dienomis Lietuvos moksleiviai apžiūrėjo istorines Japonijos vietas, kultūros paveldą. Jie taip pat turėjo progą apsilankyti sėkmingai veikiančios kompanijos įmonėse, susipažinti su Japonijos ir kitų šalių moksleiviais.

Kompanijos atstovai pabrėžė, kad stovykloje dalyvaujantys vaikai už šią kelionę turi padėkoti savo tėvams, gerai dirbantiems japonų koncerno įmonėse. Anot organizatorių, rengiamų vasaros mokyklų tikslas – dovanoti pasaulio vaikams vertingiausią dovaną iš Japonijos – draugystę.

Koncerno metiniame renginyje dalyvavusi Lietuvos ambasados Japonijoje įgaliotoji ministrė Violeta Gaižauskaitė padėkojo kompanijos vadovams už Lietuvos moksleiviams suteiktą galimybę pažinti Japoniją, įsigyti naujų žinių ir patirties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas