Aiškinamasi, ar „darbiečio“ žmona tarnyboje supainiojo interesus

Nacionalinėje žemės tarnyboje

Daugiau nuotraukų (0)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 21, 2015, 2:01 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 3:07 PM

„Mes netoleruosime tokių atvejų ir juos mėginsime operatyviai užkardyti. Šią konkrečią situaciją išsiaiškinsime kiek įmanoma greičiau ir jei pasitvirtins įtarimai, kaltieji turės atsakyti. Taip pat noriu pažymėti, kad mūsų tarnyba, bendradarbiaudama su teisėsaugos institucijomis per keletą paskutinių mėnesių atskleidė ne vieną galimai neteisėtą NŽT darbuotojų veiką, todėl ir šiuo atveju, jei bus nustatytos NŽT Vilniaus miesto skyriaus vedėjo pavaduotojos padarytos nusikalstamos veikos, visa surinkta informacija bus perduota Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai (VTEK) ir teisėsaugos institucijoms,- pranešime sakė NŽT direktorė Daiva Gineikaitė.

Anot jos, ne kartą Ž.Sabockienės veikla kėlė įtarimų: „Todėl prieš savaitę buvo pradėtas tarnybinis patikrinimas dėl NŽT Vilniaus miesto skyriaus vedėjo pavaduotojos galimai neteisėtai patvirtintų žemės sklypų kadastro duomenų bylų“.

Ž.Sabockienė NŽT Vilniaus miesto skyriuje dirba nuo 2013 metų liepos. Arvydas Sabockis pernai pretendavo į NŽT vadovo postą, tačiau konkurso nelaimėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.