Lietuvos ir JAV kariai dalyvavo bendrose pratybose Šiauliuose

Lietuvos ir Jungtinių Amerikos Valstijų specialiųjų operacijų pajėgų kariai rugpjūčio 14-23

Karių pratybos surengtos bendradarbiaujant kartu su Šiaulių miesto savivaldybe, policija ir vietos bendruomene.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Karių pratybos surengtos bendradarbiaujant kartu su Šiaulių miesto savivaldybe, policija ir vietos bendruomene.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 23, 2015, 12:14 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 8:22 AM

Kariai treniravosi ir stiprino tarpusavio sąveiką atlikdami pagrindines specialiesiems daliniams skirtas užduotis – aptikti ypatingai svarbius ir strateginės reikšmės taikinius, sutrikdyti priešiškų pajėgų ketinimus arba juos neutralizuoti, teigiama Krašto apsaugos ministerijos pranešime.

Šios tarptautinės pratybos surengtos bendradarbiaujant kartu su Šiaulių miesto savivaldybe, policija ir vietos bendruomene.

Glaudus valstybės institucijų, visuomenės ir kariuomenės bendradarbiavimas sudarė tinkamas sąlygas Lietuvos ir JAV kariams treniruotis civilinėje aplinkoje ir rengtis krašto gynybai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.