Policijos uniformą vilkėjusi moteris papasakojo, iš kur ją gavo

Uniformuota pareigūnė tinkle „Facebook“ vos apverčia liežuvį<br>Montažas. „Youtube“ medž.
Uniformuota pareigūnė tinkle „Facebook“ vos apverčia liežuvį<br>Montažas. „Youtube“ medž.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
D.Malec teigė, kad Jorūnė J. ją šantažuoja.
Daugiau nuotraukų (7)

lrytas.lt

Sep 29, 2015, 1:59 PM, atnaujinta Oct 12, 2017, 9:28 PM

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta vaizdo įrašai, kuriuose matyti liežuvį vos apverčianti ir nešvankius gestus rodanti Lietuvos policijos uniforma vilkinti moteris.

Prie vos kelių sekundžių trukmės telefonu darytų vaizdo įrašų prisegti tokie prierašai, kaip „Deize malec nu tu tokia ah***ena„ ir „Musu blaivininke kuri viska zino Deize Malec“.

Viename įraše matyti, kaip uniformuota moteris kažką nerišliai sako filmuojančiam asmeniui, kitame ji pozuoja nuotraukai. Trečiame vaizdo įraše moteris matoma į kamera atkišusi vidurinį pirštą, nerišliai kalbanti, ir rūkanti.

Socialiniame tinkle Deize Malec pavadintame profilyje nurodoma, kad moteris gyvena Vokietijoje. Vaizdo įrašai įkelti Jorūnės J. profilyje, tačiau nenurodoma, ar abi moterys yra draugės.

Patyrė šantažą

Su lrytas.lt redakcija tinkle „Facebook“ susisiekusi Deize Malec teigė, esanti labai pažeminta.

„Iniciatorė šito video ir nuotraukų yra Renata A. iš Elektrėnų. Šita policininko uniforma atvežta iš Lietuvos tos pačios iniciatorės Renatos A., o visą šita video medžiagą buvo nufilmuota Vokietijoje 2011 metais , Schoningene“, – teigė moteris.

Ji patvirtino, kad vaizdo įrašuose išties esanti ji.

„Aš esu, bet tai buvo slaptai nufilmuota Renatos A. Jorūnes J. asmeniškai nepažįstu. Jos mane šantažuoja“, – rašė D.Malec. Moteris sakė turinti garso įrašus su Jorūnės J. gąsdinimais.

Redakcijai su D.Malec pavyko susisiekti ir telefonu. Verkdama moteris papasakojo savąją šios istorijos versiją. Pasak jos, su Renata A. ji susipažinusi Lietuvoje per bendrą pažįstamą. Po mėnesio bendravimo, Renata A. jai pasiūlė kartu važiuoti dirbti į Vokietiją. Moteris, pasitarusi mama ir uošviene, sutiko.

Uniformų – kalnas

Vokietijoje D.Malec glaudėsi pas Renatą A. Vėliau jos trumpam buvo grįžusios atostogų į Lietuvą. Kelionė automobiliu atgal į Vokietiją buvusi varginanti, tad D.Malec, pasiekusi kelionės tikslą – namus Vokietijoje – tą patį vakarą nusprendė išgerti ir taip atsipalaiduoti. Pasak jos, tuo metu jos sūnaus namuose nebuvo, nes jis buvo likęs Lietuvoje pas močiutę.

„Aišku, pakvailiavom. Renata sako: „Ateik čia, ką aš turiu“. Atidarė spintą, o ten – pilna uniformų“, – pasakojo D.Malec. Pasak jos, tą vakarą uniformomis iš spintos persirengė visi namiškiai: ir ji, ir Renata A., ir vyras, pas kurias gyveno. D.Malec teigė nežinojusi, kad Renata A. tą vakarą viską filmavo. 

Moters teigimu, spintoje buvo policijos paltų, marškinių, kelnių, skrybėlių, žieminių kepurių, ir netgi neperšaunama liemenė. Tarp drabužių buvo ir diržas su ginklo dėklu.

Pašnekovė teigė nežinanti, iš kur Renata A. galėjo gauti tiek policijos uniformos dalių, ir kaip jas atsigabeno į Vokietiją. Pasak D.Malec, Renatos A. brolis – buvęs policininkas, dirbęs Elektrėnų policijos komisariate. Pašnekovė taip pat teigė daugiau tų uniformų nemačiusi, ir nežinanti, koks jų likimas.

Grasino rūgštimi

Moteris teigė, kad gyvendama pas Renatą A., kentėjusi pastarosios grasinimus, tačiau nenorėjusi prarasti gero darbo. Po kurio laiko ji sutiko kitą žmogų, pas kurį netrukus persikėlė gyventi. Pasak D.Malec, kadangi naujasis draugas buvęs turtingas, galbūt tai sukėlė Renatos A. pavydą ir pyktį.

„Po to, kai išsiskyriau su savo draugų, aš palikau tą kaimą, persikėliau gyventi kitur, kad tik jos nematyčiau. Bet jinai vistiek nepaliko manęs ramybėje. Mama man sakė: „Duok kvailiui kelią“, – verkdama pasakojo moteris.

Kiti moters artimieji patarė D.Malec kreiptis į policiją, kadangi, pasak jos, Renata A. jai yra netgi grasinusi apipilti ją rūgštimi. Pašnekovė teigė, kad Renata A. vaizdo įrašus paviešinti buvo suplanavusi iš seniau.

„Tu nežinai, ką aš turiu. Tu laikui bėgant pamatysi. Tu nevaidink iš savęs gražuolės. Visi žino, kokia tu esi girtuoklė“, – Renatos A. neva jai sakytus žodžius perpasakojo D.Malec.

D.Malec teigė nesanti įtraukta į jokį socialinės rizikos sąrašą.

Intrigos – per drauges

Pašnekovės teigimu, vaizdo įrašus internete patalpinusi Jorūnė J. yra artimos D.Malec draugės J. sesuo. Su J. D.Malec susipažino per vieną lietuvių bendruomenės susitikimą Vokietijoje. Moterys iškart rado bendrą kalbą.

Vėliau į Vokietiją atvažiavusi J. sesuo Jorūnė J. iš pradžių buvusi draugiška su D.Malec, teiraudavosi patarimų apie sportą.

Vėliau mergina susibičiuliavo su Renata A., ir draugystė su D.Malec nutrūko. Pasak D.Malec, tarp sesių J. ir Jorūnės irgi būta nesutarimų.

Policija aiškinasi

Lietuvos policijos departamento Komunikacijos skyriaus vyriausios specialistės Linos Nemeikaitės teigimu, policija šiuo metu aiškinasi, ar įrašuose matoma mergina yra pareigūnė.

„Dar tik neseniai gavome vaizdo įrašus, šiuo metu aiškinamės situaciją“, – telefonu portalui lrytas.lt sakė specialistė. 

Ji patvirtino, kad įrašuose matoma uniforma iš pažiūros yra oficiali Lietuvos policijos uniforma.

L.Nemeikaitės teigimu, ne pareigūnai negali turėti ir/ar vilkėti policininko uniformos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.