Lietuviai drąsiai laužė kaukių madas

Helovino gerbėjai anapus Atlanto jau šimtmečius laikosi tradicijos gąsdinti žmones įprastais būdais – gamina šiurpias kaukes, persirengia raganomis, velniais, giltinėmis ar skeletais. Juk pagrindinis siekis šios rudens šventės metu – įbauginti aplinkinius.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Nov 4, 2015, 6:28 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 11:31 PM

Savaip bauginimo meną suvokia kai kurios Lietuvos garsenybės. Antai stilistė A.Jagelavičiūtė Helovino naktį persikūnijo į amerikiečių realybės šou žvaigždę K.Kardashian. Negi pastaroji lietuvei atrodo tokia baisi? O gal mūsiškė Helovino vakarėlį supainiojo su Užgavėnėmis, kai po kiemus pasklinda persirengėliai?

Tuo metu viename Kauno naktiniame klube pasirodęs stilistas M.Petruškevičius nutarė savo žavesio negadinti Helovino kauke. Smalsu, ar jam pavyko savo pasirodymu pasiekti pagrindinį tikslą – išgąsdinti kitus vakarėlio dalyvius?

Jeigu taip mano ir pats M.Petruškevičius, jau galima įžvelgti reikšmingų jo elgsenos pokyčių.

Dar didesniu originalumu Vėlinių išvakarėse blykstelėjo „pupytė“ V.Jakutienė – atlikėja tą dieną namuose sumanė papuošti Kalėdų eglutę. O kas jai beliko? Plastinėmis operacijomis daugybę kartų savo kūną tobulinusi moteris, matyt, nusprendė, kad jokia kaukė neužmaskuos jos tobulos išvaizdos, todėl geriausias sumanymas – puošti ne save, o eglę.

Galimybe savaip pagąsdinti oponentus šiemet per Heloviną nepasinaudojo tik Lietuvos politikai. Nors artėjant Seimo rinkimams jų fantazija galėjo atsiskleisti visu baisumu.

Sutikite, būtų smagu vakarėlio metu sutikti socialdemokratu B.Bradausku pavirtusį konservatorių A.Kubilių, postringaujantį apie naktinės medžioklės ypatumus, arba liberalų lyderiu E.Masiuliu persirengusį „tvarkietį“ P.Gražulį su vaivorykštės spalvų vėliava rankose.

Nereikėtų nei moliūgų, nei giltinių su dalgiu. Tačiau gal politikams vien mintis dalyvauti tokiame spektaklyje buvo pernelyg baisi?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.