Žimantas Pacevičius pirmasis skęsta pasipliuškenimo skandale

Iš pareigų traukiasi į skandalą Druskininkuose įsivėlęs Seimo pirmininkės sekretoriatro vadovas Žimantas Pacevičius. Buvęs Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) vadovas prašymą pasitraukti iš pareigų Seimo pirmininkei įteikė penktadienį.

Ž.Pacevičius nusprendė palikti Seimo pirmininkės komandą.<br>V.Balkūno nuotr.
Ž.Pacevičius nusprendė palikti Seimo pirmininkės komandą.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2015, 3:08 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 2:36 PM

Šią informaciją portalui patvirtinęs Seimo pirmininkės atstovas spaudai Rosvaldas Gorbačiovas tvirtino, kad taip pasielgti Ž.Pacevičius esą nusprendė nenorėdamas mesti nepagrįsto šešėlio ant Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės.

Seimo pirmininkės sekretoriato vadovo pavardė linksniuojama vadinamajame pasipliuškenimo skandale Druskininkuose. Žiniasklaida pranešė, kad buvęs STT vadovas šio kurorto sveikatingumo centre lankydavosi nemokamai.

Pats Ž.Pacevičius pripažino, kad centre lankėsi keturis kartus ir už nieką nemokėjo, bet neįžvelgė nieko bloga. Seimo pirmininkės sekretoriato vadovas teigė dalyvavęs savivaldybės renginiuose, kur buvo vienas iš kelių šimtų svečių. Jiems, be kita ko, buvo suteikiamos ir apnakvindinimo paslaugos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.