Rasą Juknevičienę anonimas pavadino kiaule ir grasino pragaru

Seimo narė, buvusi krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė teigė šeštadienį gavusi grasinamą laišką elektroniniu paštu. Anglų kalba parašytame laiške siunčiami linkėjimai iš Paryžiaus ir dar parašyta: „Puiku,puiku, puiku, ponia kiaule, sveika atvykusi į pragarą.“

R.Juknevičienė teigė sulaukusi grasinamo turinio anoniminio laiško.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
R.Juknevičienė teigė sulaukusi grasinamo turinio anoniminio laiško.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2015, 12:15 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 9:03 AM

Parlamentarė portalui lrytas.lt sakė, kad grasinami laiškai, susiję su politine veikla, jai ne naujiena. Šįkart grasinimų ji sulaukė galimai po to, kai „Faecbook“ tinkle pateikė savo nuomonę apie teroristų išpuolius Paryžiuje.

„Labai įdomus sutapimas. Anoniminių grasinimų sulaukiu, kai tik viešai pareiškiu kritinių pastabų apie Rusiją, Kremliaus politiką. Jau nuo 1990-ųjų gaudavau grasinamų laiškų. Tada popierinių, rašytų lietuvių kalba. Dabar štai plūstelėjo anglų kalba grasinimai elektroniniu formatu“, – kalbėjo R.Juknevičienė.

Grėsmingą linkėjimą iš Paryžiaus politikė ketina pirmadienį perduoti teisėsaugai. Informacinių technologijų specialistams gal pavyks nustatyti, iš kur atsiųstas tas laiškas.

Šeštadienį savo „Facebook“ paskyroje R.Juknevičienė paskelbė tokį komentarą: „Kremliaus propaganda šį vakarą šaukia, kad be specialiųjų tarnybų tokios koordinuotos teroro akcijos, kaip Paryžiuje, nepadarysi. Ir aš visą dieną galvojau, kad įvykių seka nuo pat Putino kalbos Jungtinėse Tautose iki šiandien yra kažkokia koordinuojama hibridinio karo banga.

Todėl pritariu dėl specialiųjų tarnybų, tik ne dėl tų, apie kurias Kremliaus agitatoriai kalba.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?