L.Graužinienė dėl S.Skvernelio pasitraukimo: sulaukime premjero

[[ge:lrytas:lrytas:2812727]]

L.Graužinienė neatsakė, ar įvyks praėjusią savaitę planuotas frakcijų seniūnų pasitarimas dėl vidaus reikalų ministro S. Skvernelio elgesio per ginkluoto bėglio paiešką.<br>V.Ščiavinsko nuotr. iš archyvo
L.Graužinienė neatsakė, ar įvyks praėjusią savaitę planuotas frakcijų seniūnų pasitarimas dėl vidaus reikalų ministro S. Skvernelio elgesio per ginkluoto bėglio paiešką.<br>V.Ščiavinsko nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 23, 2015, 10:08 AM, atnaujinta Oct 3, 2017, 7:38 AM

Seimo vadovės teigimu, ministro likimas turėtų paaiškėti penktadienį, kai iš vizito Kinijoje sugrįš Premjeras A. Butkevičius.

„Palaukime penktadienio, grįš Premjeras, ir tada bus viskas aišku“, – pirmadienį žurnalistams sakė L. Graužinienė.

Parlamento vadovė nesiėmė atsakyti, ar įvyks praėjusią savaitę planuotas frakcijų seniūnų pasitarimas dėl vidaus reikalų ministro S. Skvernelio elgesio per ginkluoto bėglio paiešką.

„Sulaukime premjero. Pasitarime, kuris buvo planuotas, turi dalyvauti ir ministras pirmininkas, kai jis grįš, tada ir atsakys“, – sakė L. Graužinienė.

Į frakcijų seniūnų pasitarimą parlamento vadovė ketino kviesti ministrą pirmininką A. Butkevičių, vidaus reikalų ministrą S. Skvernelį, generalinį policijos komisarą, kriminalinės policijos biuro vadovą, Prezidentūros atstovus bei Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto vadovybę.

Kaip jau skelbta, praėjusį penktadienį vidaus reikalų ministras S. Skvernelis įteikė ministrui pirmininkui A. Butkevičiui atsistatydinimo pareiškimą. Vyriausybės vadovas sakė perspėjęs S. Skvernelį, kad prašymą apsvarstys tik po komandiruotės į Kiniją.

Premjeras laikosi pozicijos, kad S. Skvernelis dar gali apsigalvoti, gal net atsiimti savo pareiškimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.