A. Sysas jau ruošia barzdą Kalėdoms: Seime neranda snieguolės

Bene dažniausiai savo išvaizdą keičiantis ir ja itin kruopščiai besirūpinantis Seimo narys socialdemokratas Algirdas Sysas nustebino prieš artėjančias žiemos šventes – užsiaugino ūsus ir barzdą. Papokštauti nevengiantis politikas tikino, kad jau ruošia Kalėdų Senelio kostiumą ir ieško snieguolės.

A. Sysas jau ruošia barzdą Kalėdoms: Seime neranda snieguolės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A. Sysas jau ruošia barzdą Kalėdoms: Seime neranda snieguolės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A. Sysas jau ruošia barzdą Kalėdoms: Seime neranda snieguolės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A. Sysas jau ruošia barzdą Kalėdoms: Seime neranda snieguolės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 14, 2015, 5:32 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 3:56 PM

„Užsiauginau jau normalią Kalėdų Senelio barzdą ir ruošiuosi žiemos šventėms. Bent pagal šitą rodiklį Seime pirmauju. Niekas neturi didesnės barzdos“, – šyptelėjo visuomet jaunatviškumu pasižymintis Seimo narys.

Sukdamas baltą ūsą A.Sysas aiškino, kad jau turi užsakymų būti Kalėdų Seneliu ir juokais, ir rimtai.

Politikas ieško savo snieguolės, tačiau Seime esą su snieguolėmis sunku. „Čia su humoro jausmu prastai, nes visi labai rimti. Teks iš šalies ieškoti. Galbūt net į svetimą parlamentą važiuoti“, – šyptelėjo parlamentaras.

Vyras savo vešlios ir baltos barzdos skustis greitu metu tikrai neketina, nes po lietuviškų Kalėdų dar laukia rusiškos, žydiškos ar kinų Kalėdos. Barzdos galbūt dar prireiks.

Barzda moterų nežavi

Politiko barzda ne itin patinka moterims, vyrai ja taip pat nesižavi. Dėl savo barzdos jis sulaukia daugiau kritikos nei liaupsių.

„Didžioji dalis moterų nepatenkintos mano barzda, nes sendina. Jos pasišaipo iš manęs, o aš atkertu, kad Kalėdų Senelis jau turi būti pagyvenęs ir negali būti jaunas.

Vyrai dažnai priima dviprasmiškai. Aš jiems panašus į įvairius herojus – tai Rusijos carą ar marksistą Karlą Marxą. Pastarasis buvo garbanotas, o aš ne – tai nelabai atitinku. Atsakau jiems, kad esu Giuseppe Verdi“, – juokais pasakojo Seimo narys.

Didžiąją gyvenimo dalį A.Sysas augino barzdą įvairių formų ir ilgio. „Net žmona mano tikrąjį veidą pamatė po 25 bendro gyvenimo metų, kai ją nusiskutau“, – kalbėjo politikas.

Svetimiems neleidžia tvarkyti

Seimo narys savo ūsus ir barzdą tvarkosi pats ir nesinaudoja svetimų pagalba. A.Sysas turi visas reikiamas priemones savo plaukams susitvarkyti.

„Vienas siras barzdaskutys buvo atvykęs į Vilnių, bet ir tas išvažiavo, nes jam per šalta“, – juokavo politikas.

Ar sudėtinga prižiūrėti? „Lengviausia priežiūra – tai ją nuskusti. Tai dviejų minučių reikalas, o atauginti reikia kur kas ilgiau. Man tai nėra mados reikalas, o tingėjimo ir apsileidimo klausimas“, – pokštavo visada savo išvaizda itin kruopščiai besirūpinantis A.Sysas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.