Apie būsimas šventes primena ir šiukšlių vežėjai

Vilniuje net ir šiukšlių surinkėjai kuria šventinę nuotaiką. Jau antra savaitė po sostinę važinėja šventiškai papuošti Įmonės „Ecoservice“ šiukšliavežiai. Sunkvežimiai  prieš šventes pradėti puošti dar 2011 metais ir šis sumanymas sulaukė didelio miestiečių palaikymo.

„Ecoservice“ darbuotojai pastebėjo, kad papuošti šiukšliavežiai miestiečiams patinka.
„Ecoservice“ darbuotojai pastebėjo, kad papuošti šiukšliavežiai miestiečiams patinka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-20 14:07, atnaujinta 2017-09-28 08:05

„Švenčių laikotarpis yra gera proga dalintis gera nuotaika su savo draugais ar giminėmis, o mūsų darbuotojams – su visais miestiečiais.

Ši mūsų akcija jau tapo gerai atpažįstama tradicija ir dabar net sulaukiame klausimų, kada pradėsime puošti savo automobilius.

Gyventojams tokios nuotaikingos smulkmenos patinka, tai prisideda prie šventiškos miesto atmosferos kūrimo“, – teigė „Ecoservice“ vykdomoji direktorė Daiva Skrupskelienė.

Į Vilniaus gatves išvažiavo 10 šventiškai papuoštų šiukšliavežių ir mieste jie važinės iki kitų metų sausio pirmosios pusės.

Šventiškai papuošti šiukšliavežiai važinės ne tik sostinėje, bet ir Trakuose, Lentvaryje, Širvintose, Šilutėje, Šilalėje, Klaipėdoje, Neringoje, Vilkaviškyje bei Lazdijuose.

„Praėjus šventėms taip pat tęsime kasmetę akciją „Kalėdinė eglutė – namų šilumai“, kurios metu specialiuose konteineriuose surinksime nupuoštas gyventojų turimas eglutes“, – pasakojo D.Skrupskelienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.