Loretos Graužinienės komandą paliko jos numylėtinė

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė atsisveikino su savo patarėja vidaus politikos klausimais Ieva Kačinskaite-Urboniene, kurią ne kartą buvo užtarusi. 25 metų „darbietė“ paliko Seimo pirmininkės komandą ir dabar dirba partijos pirmininkui Valentinui Mazuroniui. Ištikimoji partijos narė jau planuoja tolesnę politinę karjerą ir ruošiasi į Seimą.

„Darbietė“ I.Kačinskaitė-Urbonienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Darbietė“ I.Kačinskaitė-Urbonienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Loretos Graužinienės komandą paliko jos numylėtinė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Loretos Graužinienės komandą paliko jos numylėtinė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 5, 2016, 1:16 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 9:22 PM

„Ruošiausi grįžti iš vaiko priežiūros atostogų. Jau buvau anksčiau per vaiko priežiūros atostogas paskirta partijos atsakingąja sekretore. Daugiau laiko teko dirbti su partijos pirmininku V.Mazuroniu. Reikėjo spręsti, kur pasukti toliau – ar grįžti į senąsias pareigas, ar šiek tiek kitaip planuoti laiką.

Visi žino, kad su aukščiausiais pareigūnais dirbantys žmonės tikrai daug laiko ir jėgų atiduoda tam darbui. Dažnai tekdavo dirbti nebūtinai tik nustatytomis darbo valandomis. Kadangi du maži vaikai, tai tikrai norėjosi daugiau laiko skirti ir šeimai“, – portalui lrytas.lt teigė I.Kačinskaitė-Urbonienė.

„Darbietė“ pažymėjo, kad pokyčius lėmė šeiminės priežastys, o ne politinės aplinkybės. Pats V.Mazuronis merginai pasiūlė tapti jo asistente, ir jauna politikė sutiko.

I.Kačinskaitė-Urbonienė įtampą tarp L.Graužinienės ir partijos vadovybės vertina atsargiai.

„Visus klausimus mes sprendžiame diskusijomis ir atvirai. Mano manymu, nuomonių išsiskyrimas yra normalus dalykas ir jokios padidėjusios įtampos nėra. Mano nuomonė sutampa su partijos pirmininko nuomone, aš nematau miglotos, o matau šviesią, aiškią, pergalingą Darbo partijos ateitį kartu su naujuoju partijos lyderiu V.Mazuroniu“, – skambiai kalbėjo mergina.

Jauna politikė kandidatuos į Seimą artėjančiuose rinkimuose Darbo partijos sąraše bei Naujamiesčio vienmandatėje apygardoje Vilniaus mieste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?