Visų šalių biurokratai, vienykitės!

Na va, pagaliau! Įsteigs Naująją Instituciją – ir problemos nebeliks! Ir nieks mūsų vaikelių nebemėtys šuliniuosna! Ir pasipils balsuotojų balsų liūtys iš balsavimo kabinų! Į kabinetus, kur viskas aklinai uždžiuvę!

Daugiau nuotraukų (1)

Algimantas Rusteika

Jan 7, 2016, 8:56 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 6:08 PM

Tik reikia gerai surašyti šimtalapes metodikas! Instrukcijas, kaip turi būti užrakinti šulinių dangčiai! Ir kokie užraktai. Kurių savų importuotojų sertifikuotos kodinės spynos. Su pirštų antspaudų skeneriais, perduodant suveikimus online į Naujosios Institucijos Šulinių Saugos Skyrių.

Griežtai nustatysim pagal ES reglamentus, kas kiek parų patikra. Kas kontroliuos ir kokios baudos. Itin svarbu kas skirs ir atleis vadovus. Įslaptinti Naujosios Institucijos būriai turi budėti kiaurą parą. Būtinai būti ginkluoti. Į kiekvienus namus atgriaudės šarvuočiais ant oro pagalvės.

Alkoholį parduoti tik pagal talonus, pagamintus Monetų Kalykloje. Kartą per mėnesį gausit šnapso pagal rinkėjų sąrašus. Kiekis – pagal kūno konstituciją, amžių, partinę priklausomybę ir kredito istorijas. Vienintelėje švogerių parduotuvėje Geležinio Vilko gatvėje prie Seimo. Tvarką prižiūrėti pavesim Geležinio Vilko brigadai.

Tai šiuolaikiškiausias modernistinės valstybės metodas. Kas tik labiau suskausta, apie ką tik per žinias – ir dar po vieną! Naujų kontorų geidauja mokesčių mokėtojai, nemokėtojai ir visa pažangioji žmonija!

Juk Stotelių Gynimo nuo BMW departamento senokai reikėtų! Kovos su Uspaskichu, Malinausku ir Venckiene komisariato – taipogi verkiant. Lenkiškų raidžių prevencijos valdybos – būtinai! Sąrašą be vargo pratęstų kiekvienas tikras lietuvis.

Kas visiems žinoma – valdžiai visada nežinoma. Kad alkoholizmas yra pasekmė. Priežastis yra stresas, depresija, nusivylimas gyvenimu ir perspektyvų nebuvimas. Tačiau su pasekmėmis kautis lengviau. Ir visi trenkti ploja. Ir proto tam nereikia.

Nes trumpam įjungus protą pamatytum, iš kur tas nusivylimas pareina. Iš laisvės rojaus savanoriškai pabėgo daugiau, negu NKVD smurtautojai durtuvais į gyvulinius vagonus sugrūdę nelaisvėn išgrūdo. Išvažiuojama ištisais kaimais, šeimomis. Ir prie kairiųjų, ir prie dešiniųjų, ir prie niekatrųjų.

Likusiesiems, kurie net išvažiuoti nesugeba – pašalpos, kad nelįstų, kur nereikia ir negalvotų ko nereikia. O tai koks žmogelis išsipagiriojęs ims ir paklaus – kodėl šitaip? Ir – kas kaltas? Ką daryti? Todėl geriau tegu sau geria ką nereikia.

Užsiimkim simptomatika, ponai ir ponios. Pastatykim numirėliui dar po klizmą. Nes institucinis ilgesys klaidžioja po Lietuvą. Valstybinio idiotizmo vaiduoklis iš partinių manifestų. Kiek naujų problemų – tiek naujų kontorų. Ir senosios tarsi nekaltos. Ir tarsi koks darbas padarytas.

Visų šalių biurokratai, vienykitės!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.