Sąžininga pasvalietė grąžino rastus pinigus savininkui

Pasvalyje dar prie Naujuosius sąžininga mergina rastus svetimus pinigus atidavė policijai. Antradienį atsirado pinigų savininkas, grynieji jam ir grąžinti.

Sąžininga pasvalietė grąžino rastus pinigus savininkui.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Sąžininga pasvalietė grąžino rastus pinigus savininkui.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2016, 1:59 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 5:48 AM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, praėjusių metų gruodžio 28 d. Pasvalio rajono policijos komisariate gautas dvidešimt penkerių metų Pasvalio rajono gyventojos pranešimas, kad Pasvalyje, parduotuvės „Norfa“ patalpose esančioje vaistinėje, rado grynųjų pinigų.

Kadangi asmens, galėjusio pamesti pinigus, tą pačią dieną nustatyti nepavyko, rasti pinigai perduoti policijos pareigūnams. Pareigūnai mieste išplatino informaciją apie rastus pinigus ir prašė atsiliepti jų savininką.

Antradienį į Pasvalio rajono policijos komisariatą kreipėsi Pasvalio gyventojas ir teigė, kad minėtas radinys priklauso jam.

Žmogus apibūdino aplinkybes, kurios nebuvo viešinamos ir negalėjo būti žinomos kitiems su įvykiu nesusijusiems asmenims. Be to, pateikė kitus duomenis, įrodančius, kad šie rasti pinigai priklausė jam.

Nelikus abejonių dėl vyro pateiktų argumentų, pinigai jam grąžinti.

Vyriškis dėkojo policijos pareigūnams ir sąžiningai merginai, kuri, radusi pinigus, atsispyrė pagundai juos pasisavinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.