Vilniaus savivaldybė suklydo: 2 eurų baudos A. Jucevičius negaus

Vilniaus savivaldybė panaikino

Vilniaus savivaldybė suklydo: 2 eurų baudos A.Jucevičius negaus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vilniaus savivaldybė suklydo: 2 eurų baudos A.Jucevičius negaus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-23 16:37, atnaujinta 2017-06-10 09:41

Apie ištaisytą „biurokratinio formalizmo“ klaidą socialiniame tinkle penktadienį paskelbė sostinės meras Remigijus Šimašius.

„Savivaldybės Saugaus miesto departamento praėjusios savaitės klaida, kai dėl biurokratinio formalizmo Algimantas buvo nubaustas simboline dviejų eurų bauda, irgi buvo gera pamoka. Pareigūnai galėjo permąstyti savo veiklos tikslus ir principus. Algimantui bauda anuliuota, o šį savaitgalį pareigūnai žygio dalyvius Karoliniškėse pasišovė pavaišinti arbata“, – „Facebook“ paskyroje pranešė meras.

Pasak jo, „bloga istorija leido pasidaryti išvadas, kaip pagerinti visą darbą ir prisidėti prie tvarkos mieste, o ne prie biurokratijos“.

R.Šimašiaus vertinimu, jau keturis dešimtmečius vykstančių „Snaigės“ žygių organizatorius A.Jucevičius miestiečių sveikatingumui padaręs daugiau nei bet kas kitas.

„Snaigės“ žygiai esant sniego rengiami kiekvieną sekmadienį vis kitoje miškingoje sostinės vietoje, į juos suplūsta tūkstančiai lygumų slidinėjimo, sveikos gyvensenos entuziastų. Renginys yra nemokamas, jo dalyviai kaskart vaišinami nemokama arbata.

Kaip rašė žiniasklaida, praėjusį sekmadienį „Snaigės“ žygis sausio 17 dieną sutraukė per 1,5 tūkst. dalyvių. Tačiau jo organizatoriui A.Jucevičiui Vilniaus savivaldybės viešosios tvarkos sergėtojai nusprendė skirti 2 eurų baudą už tai, jog renginys nebuvo derintas su savivaldybe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.