K. Komskiui – gera žinia iš L. Graužinienės

[[ge:lrytas:lrytas:541955]]

L.Graužinienė susipažino su STT pažyma.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
L.Graužinienė susipažino su STT pažyma.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2016, 11:35 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 6:29 AM

„Gautas atsakymas patvirtino anksčiau iš paties K.Komskio gautą informaciją apie jo statusą byloje. Neturiu pagrindo kelti K.Komskio atsakomybės klausimo, ir jis gali tęsti savo darbą“, – pirmadienį pranešime spaudai teigė parlamento vadovė.

Anot pranešimo, STT nurodė, kad ikiteisminiame tyrime dėl galimos korupcijos K.Komskis apklausas kaip liudytojas, jis davė parodymus apie kito asmens galbūt padarytas nusikalstamas veikas.

„Taip pat atsakyme nurodoma, kad šioje byloje nėra duomenų apie K.Komskio padarytas nusikalstamas veikas“, – rašoma pranešime.

L.Graužinienė tvirtina raštu informavusi liberalą Andrių Mazuronį, kad ji neturi pagrindo kelti K.Komskio atsakomybės klausimo bei abejoti jo gebėjimais ir galimybėmis toliau eiti Seimo pirmininko pavaduotojo pareigas.

Seimo pirmininkė į STT kreipėsi gavusi A.Mazuronio prašymą įvertinti, ar K.Komskis gali eiti Seimo vicepirmininko pareigas.

STT Klaipėdos valdyba atliko ikiteisminį tyrimą dėl buvusio K.Komskio visuomeninio padėjėjo Gedimino Miliausko galbūt nusikalstamos veikos. G.Miliauskas kaltinamas prekyba poveikiu vykdant atranką į vienos iš urėdijų vadovo pareigas.

STT pareigūnai sako nustatę, kad G.Miliauskas iš pretendento į urėdo pareigas pareikalavo beveik 30 tūkst. eurų kyšio už tai, kad paveiktų Generalinės miškų urėdijos tarnautojus, organizuojančius urėdijos vadovo atranką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.